HomeStiriSecuritate FizicaJaf ca în filme la Constanța: Au furat o mașină cu un pistol și un cuțit
Jaf ca în filme la Constanța: Au furat o mașină cu un pistol și un cuțit

Jaf ca în filme la Constanța: Au furat o mașină cu un pistol și un cuțit

Jaf ca în filme la Constanța: Au furat o mașină cu un pistol și un cuțitDoi tineri au ameninţat cu un pistol şi un cuţit un bărbat și i-au furat maşina vinerea trecută în Constanța. Au fost prinși la scurt timp de polițiști.

Potrivit IPJ Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la numărul 112 că în localitatea Mihai Viteazu un bărbat, de 45 de ani, ar fi fost ameninţat cu un pistol airsoft şi un cuţit de către doi tineri, care i-ar fi sustras acestuia autoturismul şi au plecat, relatează Mediafax.

Poliţiştii au instituit filtre în localităţile limitrofe, iar în aproximativ jumătate de oră cei doi tineri au fost prinşi pe DN 22, între localităţile Oituz şi Sibioara, din judeţul Constanţa.

Tinerii, de 16 şi 19 ani, sunt din Tulcea şi au fost duşi la sediul Poliţiei pentru audieri.

Doi tineri au jefuit un şofer în dimineaţa de vineri, 23 august, într-o comună din judeţul Constanţa. Ei l-au ameninţat cu arme şi i-au furat maşina. Bărbatul în vârstă de 45 ani se afla cu maşina în comuna Mihai Viteazu, situată la graniţa judeţelor Constanţa şi Tulcea, scrie adevarul.ro.

Cercetările vor fi continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa. Încă se efectuează cercetări la faţa locului. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi tâlhărie calificată“, a transmis Poliţia Constanţa.

Share With: