HomeStiriSecuritate FizicaIPJ Prahova: Sancțiuni la Legea 333/2003 republicată

IPJ Prahova: Sancțiuni la Legea 333/2003 republicată

Polițiști din Ploiești au verificat obiective și agenți de securitate și au aplicat sancțiuni pentru neregulile constatate.

Poliţişti ai Secţiei nr. 3 Ploieşti au desfăşurat o acţiune în parcul Coral şi în zona pieţei Aurora Vest, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, a cerşetoriei şi vagabondajului şi a consumului de băuturi alcoolice în locuri publice, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova, citat de Agerpres.

Au verificat cinci agenţi economici, au legitimat 29 de persoane, iar pentru neregulile constatate au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.800 lei. Totodată, au constatat o infracţiune de comercializare de produse purtând o marca identică sau similară cu o marcă înregistrată şi au confiscat bunuri de 180 de lei.

În noaptea de 10/11 august, poliţişti din cadrul aceleiaşi subunităţi au organizat şi desfăşurat un control în domeniul sistemelor de securitate la obiective economice de pe raza de competenţă. Au controlat 18 obiective asigurate cu pază fizică şi au verificat 28 de agenţi de securitate. Doi dintre aceştia au fost găsiţi efectuând serviciul în mod neregulamentar (unul s-a prezentat la serviciu sub influenţa băuturilor alcoolice, iar celălalt dormea în cabina de pază), motiv pentru care au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii nr. 333/2003 republicată.

De asemenea, poliţiştii au controlat/vizionat patru sisteme TVCI, iar pentru abaterile constatate în cadrul acţiunii au aplicat şapte sancţiuni contravenţionale, în valoare de 900 de lei.

Share With: