HomeStiriSecuritate FizicaIndivid periculos, arestat pentru furt şi tentativă de viol, obligat la muncă în folosul comunităţii la şcoală

Individ periculos, arestat pentru furt şi tentativă de viol, obligat la muncă în folosul comunităţii la şcoală

Un individ periculos, care a atacat pe stradă o fată de 18 ani, a bătut-o, i-a furat telefonul şi apoi a încercat să o abuzeze, a fost iertat de puşcărie.

Judecătorii l-au trimis să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii la şcoala din comună sau la Primărie, la alegere. Pentru faptul că a vrut să o violeze pe tânără, instanta nu s-a mai putut pronunţa, întrucât victima şi-a retras plângerea.

Faptele pentru care a fost trimis în judecată barbatul din Stănilesti s-au produs în noaptea de 2 septembrie, potrivit vremeanoua.ro. Bărbatul a atacat o fată de 18 ani în timp ce aceasta se întorcea acasă de la un spectacol organizat de primărie. Individul a pândit-o pe tânãrã si, într-o zonã mai retrasă a lovit-o puternic peste față, smulgându-i telefonul. A încercat să o violeze, însă țipetele acesteia au fost auzit de mai multe persoane care i-au sărit în ajutor. Agresorul a fugit și a fost prins după o lună.

Recent, individul a fost condamnat de instanţa de la Huși pentru infractiunea de tâlhărie la 3 ani de închisoare, dar cu suspendare și a fost obligat la muncă în folosul comunitătii, timp de 60 de zile, la şcoală sau la primărie.  De asemenea, a mai fost obligat la plata a 15.000 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, conform romaniatv.net.

Pentru infracțiunea de tentativă de viol nu l-au mai putut trage la răspundere pentru că fata si-a retras plângerea.

Share With: