HomeStiriSecuritate FizicaHoți înarmați pe scutere au jefuit un magazin de ceasuri de lux din Londra
Hoți înarmați pe scutere au jefuit un magazin de ceasuri de lux din Londra

Hoți înarmați pe scutere au jefuit un magazin de ceasuri de lux din Londra

Hoți înarmați pe scutere au jefuit un magazin de ceasuri de lux din Londra O grupare de hoți înarmați cu ciocane și care conduceau scutere au jefuit un magazin de ceasuri de lux din Londra, marți, 28 mai.

Vitrina din fața magazinului The Hour House, de pe strada Duke din Londra a fost spartă, iar un scuter a fost lăsat abandonat în față. Spencer Matthews, cunoscut pentru participarea în emisiunea Made In Chelsea se afla în magazin cu doi prieteni în momentul jafului, când a fost forțat să se scundă în camera seifurilor, scrie dailymail.co.uk.

Într-o postare pe Instagram a declarat că a trebui să se ascundă în seif în timp ce magazinul era jefuit de hoți înarmați. El a postat imagini cu magazinul acoperit de cioburi de sticlă și plin de dulapuri sparte. Matthews a spus că hoții au folosit ciocane uriașe: hoții au trecut cu scuterul prin geamul de sticlă și au început să spargă tot ce se găsea în magazin cu ciocane uriașe, putând căști. S-au adăpostit la subsol une era camera seifului și au revenit sus când nu s-au mai auzit zgomote. Când au revenit sus toate ceasurile dispăruseră și peste tot se vedeau urmele lăsate de ciocane, a povestit Matthews.

Vedeta de televiziune venise să cumpere un ceas, iar acesta a fost singurul care nu a fost furat de hoți.

Poliția Metropolitană a precizat într-o postare pe Twitter că fusese chemată pentru a interveni în jurul orei locale 10.38, marți. „Un număr de bărbați înarmați cu arme despre care se declară că au condus pe scuter în magazin și au distrus o fereastră înainte de a fura bunurile și a fugi.

Trei bărbați au fost arestați fiind suspectați de jaf armat și rămân în custodia poliției, scrie bbc.com.

Unul din martorii care se aflau în zonă au declarat că au fost urmăriți cu o macetă de unul dintre jefuitori în momentul în care suna la poliție. Un alt martor a declarat că jaful a durat aproximativ trei sau patru minute și poliția a ajuns la aproximativ cinci minute după aceea.

Aceasta nu este prima lovitură de acest fel a tâlharilor. Anii trecuţi au mai dat spargeri după acelaşi mod de acţiune. Cu feţele acoperite de căşti de motocliclişti, forţau uşile cu ajutorul unui scuter, apoi alţii intrau în magazin, spărgeau vitrinele cu ciocane uriaşe şi-şi umpleau sacoşe cu bijuterii şi ceasuri de lux, scrie adevarul.ro.

Alţi complici rămânau în faţa magazinului şi ameninţau cu topoarele şi macetele trecătorii care încercau să se apropie.

Share With: