HomeStiriSecuritate FizicaHoț prins în timp ce încerca să fure 300 de lei

Hoț prins în timp ce încerca să fure 300 de lei

Un bărbat a fost prins de agenții de pază încercând să fure 300 de lei de la recepția unui magazin.

Un bărbat, de 44 de ani, a fost reținut pentru furt pe 7 octombrie.  Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului din municipiu, scrie someseanul.ro.

Polițiștii au intervenit după ce bărbatul a fost reținut de agenții de pază ai unei societăți comerciale de unde a sustras suma de 300 de lei de la recepție.

La expirarea perioadei de reținere, bărbatul va fi prezentat magistraților în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

La data de 7 octombrie, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj. Polițiștii au intervenit după ce bărbatul a fost reținut de agenții de pază ai unei societăți comerciale de pe strada Dorobanților din municipiul Cluj-Napoca, de unde acesta ar fi sustras suma de 300 de lei din recepție societății“, informează IPJ Cluj, citat de Ziua de Cluj.

În noiembrie 2018, un bărbat, care a fost surprins de agenții de securitate în timp ce încerca să sustragă bunuri din magazin, i-a amenințat pe aceștia cu acte de violență, conform securityportal.ro.

Polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați, la data de 23 noiembrie, despre faptul că în incinta unui hipermarket a fost depistat un bărbat care a încercat să sustragă mai multe bunuri. Acesta a amenințat agenții de securitate cu acte de violență în momentul în care a fost descoperit, reușind să fugă.

Conform verificărilor efectuate de polițiști, persoana în cauză este un bărbat de 61 de ani din Cluj-Napoca. Acesta a fost reținut pentru 24 ore, ulterior magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Share With: