HomeStiriSecuritate FizicaFurt surprins de camerele de supraveghere în hipermarket
Furt surprins de camerele de supraveghere în hipermarket

Furt surprins de camerele de supraveghere în hipermarket

Furt surprins de camerele de supraveghere în hipermarketDoi tineri care au furat mai multe produse dintr-un hipermarket din Suceava au fost surprinși de camerele de supraveghere, dar au reușit să fugă.

Un furt produs într-un hipermarket din municipiul Suceava a fost surprins de camerele de supraveghere. Hoţii au reuşit să scape cu fuga, chiar dacă la ieşirea din magazin îi aşteptau mai mulţi agenţi de securitate, scrie monitorulsv.ro.

Pe imagini se observă cum doi tineri îmbrăcaţi bine intră în magazin relaxaţi şi apoi se opresc la raionul auto, unde se uită, desfac şi miros mai multe tipuri de odorizante. În timp ce alegeau dintre produsele respective, tinerii se uită atent să nu fie observaţi de alte persoane aflate în magazin, fără a-şi da seama probabil că sunt filmaţi.
Furtul a fost observat, iar responsabilii cu securitatea din magazin au decis să-i aştepte la ieşirea din magazin. Tinerii au fugit repede în momentul în care și-au dat seama că au fost prinși asupra faptului.

Reprezentanţii hipermaketului spun că nu valoarea în sine a produselor este importantă, ci faptul că aceste furturi s-au înmulţit foarte mult, iar hoţii se rotesc prin toate magazinele de profil şi au transformat aceste mici găinării într-o afacere extrem de rentabilă.

Un furt asemănător a avut loc în 2017 la un magazin de îmbrăcăminte din Cluj. Doi tineri au fost surprinși de camerele de supraveghere din incinta magazinului în timp ce furau haine. Pe imagini se observă cum doi tineri – un bărbat și o femeie – intră în magazin și încep să studieze diferite articole sportive. La un moment dat, bărbatul îi arată femeii un tricou, iar aceasta vine lângă el pentru a-l vedea. În doar câteva secunde, femeia se lasă puțin în jos – pentru a nu fi observată de nimeni – și pune tricoul într-o pungă. Scena se repetă puțin mai târziu, în cealaltă parte a magazinului. Aceeași tânără se uita în stânga-dreapta pentru a nu fi văzută, își deschide geanta de pe umăr și pune în ea mai multe perechi de șosete, conform securityportal.ro.

Proprietara magazinului a văzut cele petrecute și i-a confruntat pe cei doi chiar înainte ca aceștia să părăsească incinta. Din păcate, până la sosirea agenților de pază, cei doi au reușit să plece. S-au urcat într-o mașină care îi aștepta pe o rampă în afara centrului comercial și au dispărut.

Share With: