HomeStiriSecuritate FizicaDosar penal: Persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și locuință
paza-perchezitii-intr-un-dosar-de-evaziune-fiscala-si-spalare-de-bani

Dosar penal: Persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și locuință

paza-perchezitii-intr-un-dosar-de-evaziune-fiscala-si-spalare-de-baniPolițiștii din județul Iași au fost sesizați de agenți de pază cu privire la sustragerea unor bunuri din societăți comerciale de către mai multe persoane. În plus, a fost reținut și un bărbat bănuit de tâlhărie.

Oamenii legii din cadrul Secției I de Poliție au fost sesizați recent cu privire la faptul că agenții de pază din incinta unei societăți comerciale au surprins un tânăr, în timp ce ar fi încercat să fure produse din magazin. Polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 20 de ani, din Republica Moldova, ar fi intrat într-un magazin din municipiul Iași și ar fi furat produse alimentare și nealimentare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 560 de lei. Prejudiciul a fost recuperat. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru furt, informează ziarulevenimentul.ro.

Mai mult, oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că agenții de pază din incinta unei firme au surprins o tânără, în timp ce ar fi încercat să fure produse din magazin. Polițiștii au stabilit faptul că o tânără de 29 de ani, din orașul Podu Iloaiei, ar fi intrat în magazin și ar fi furat o boxă portabilă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru furt.

Agenții din cadrul Secției II de Poliție au prins zilele trecute, în flagrant delict, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, pe data de 7 mai, în timp ce s-ar fi aflat în municipiul Iași, bărbatul ar fi intrat în locuința unui tânăr de 21 de ani, unde i-ar fi aplicat acestuia din urmă o lovitură cu pumnul în zona feței și i-ar fi luat din apartament bunuri electrocasnice (laptop, televizor LCD), care au fost recuperate și predate victimei, scrie ziarulevenimentul.ro.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată a fost reținut pentru 24 de ore.

Share With: