HomeStiriSecuritate FizicaDosar penal pentru un tânăr care l-a lovit pe agentul de pază al unui hipermarket
agent-de-securitate-trimis-in-judecata-dupa-ce-a-amenintat-un-politist-care-l-a-amendat

Dosar penal pentru un tânăr care l-a lovit pe agentul de pază al unui hipermarket

agent-de-securitate-trimis-in-judecata-dupa-ce-a-amenintat-un-politist-care-l-a-amendatUn tânăr a fost reținut de polițișt după ce l-a lovit în zona capului pe un agent de securitate al unui hipermarket.

Agresiunea a avut loc sambata dupa amiaza in parcarea unui hipermarket din municipiul Suceava. Victima, un barbat de 41 de ani, agent de paza la Shopping City Suceava, a fost lovit de tânăr în zona capului, conform informatiata.ro.

Agentul s-a dezechilibrat si a cazut la pamant. Dupa agresiune, tanarul a fugit prin parcare. Agentul de paza a fost gasit cazut in parcare si a fost transportat la spital.

Polițiștii au intocmit in cauza dosar penal privind infractiunea de lovirea sau alte violente.

În jurul orei 14:55 a fost solicitată o ambulanță în parcarea Complexul Comercial Shopping City Suceava întrucât un agent de pază a fost lovit de o persoană necunoscută, precizează obiectivdesuceava.ro.

În urma vizionării înre­gistrărilor video din parcarea Shopping City Suceava s-a stabilit că la ora 14:55 agentul de pază Ionuț H.U. se afla singur în zonă, iar la ora 14:56 se observă că acesta este căzut în parcare.

Din investigațiile efectuate a rezultat că în jurul orelor 14:55, agentul de pază a fost văzut în compania bărbat, iar când au ajuns în apropiere de Calea Unirii bărbatul necunoscut l-ar fi lovit o singură dată în zona capului pe agent, iar acesta s-a dezechilibrat și a căzut.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate a fost identificat autorul faptei ca fiind Vasile M., de 22 de ani, din Suceava.

Share With: