HomeStiriSecuritate FizicaDoi agenți de pază de la metrou au fost agresați
un-vizitator-al-spitalului-campina-a-fost-agresat-de-agentul-de-paza

Doi agenți de pază de la metrou au fost agresați

Doi agenți de pază de la metrou au fost bătuți cu pumnii şi picioarele de un cuplu în stația de metrou Basarab.

Incidentul a avut loc după doi călători au dărâmat un cos de gunoi din staţia de metrou Basarab din Capitală. Doi paznici au intervenit, dar vinovaţii au devenit subit recalcitranţi, conform observator.tv.

Disputa a durat minute în şir. În tot acest timp, mai mulţi călători s-au oprit să privească, fără ca vreunul dintre ei să intervină. Unii dintre ei au filmat incidentul.

Scandalul s-a încheiat în momentul în care metroul a ajuns în stație. Cei doi s-au urcat în tren, în timp ce agenţii de pază au rămas să strângă gunoiul împrăştiat de scandalagii.

Incidentul a avut loc luni seară. Doi tineri, cuplu, așteptau metroul. Potrivit martorilor, au avut o problemă cu un coș de gunoi de pe peron, pe care au început să îl lovească, scrie a1.ro.

Cei doi au fost luați la întrebări de agenții de pază, moment în care a început bătaia, scrie observator.tv. Bărbatul a fost pus la pământ de unul dintre agenți, în timp ce iubita sa, despre care se crede că este însărcinată, îl lovea cu pumnii și picioarele pe omul de la pază.

Share With: