HomeStiriSecuritate FizicaDoi agenți de pază ai unei fabrici de ciment din Capitală, găsiți morți

Doi agenți de pază ai unei fabrici de ciment din Capitală, găsiți morți

Doi agenți de pază ai unei fabrici de ciment din București au fost găsiți morți într-o clădire alăturată de cea pe care o păzeau, luni, 16 iulie.

La data de 16 iulie, în jurul orei 11, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre faptul că doi agenti care au asigurat serviciul de pază pe timpul nopţii la o fabrică de ciment de pe bulevardul Timişoara din Bucureşti nu s-au prezentat la schimbul de dimineaţă şi nici nu erau de găsit, scrie libertatea.ro.

Polițiștii au ridicat probe de la locul în care au fost găsiți cei doi agenți de pază. În incintă, nu există camere de supraveghere.

Cei doi paznici, unul în vârstă de 53 de ani şi 65 de ani, au venit la muncă duminică seară şi au preluat posturile de pază. Ar fi trebuit să patruleze şi să se asigure că fabrica nu este prădată de vreun hoţ. Dimineaţa însă nu erau de găsit, scrie stirileprotv.ro.

Cei doi paznici au fost descoperiţi într-o hală dezafectată, situată sub clădirea de birouri a fabricii pentru care lucrau, printre gunoaie. Spaţiul nu mai era folosit, iar munca lor nu presupunea să intre acolo. Trupurile celor doi au fost descoperite după ce fiica uneia dintre victime a sunat insistent la telefon şi când a văzut că nu i se răspunde a sunat la 112.

Pe trupurile celor doi bărbaţi nu s-ar fi găsit niciun semn de violenţă. În plus, acesta nu este singurul incident de acest fel. “Acum 7 luni a mai fost un paznic ucis şi dus în hruba dezafectată. l-am găsit dezbrăcat ucis la 30 de zile după ce l-am căutat peste tot”, precizează patronul fabrici.

Share With: