HomeStiriSecuritate FizicaCercetat pentru tâlhărie calificată: A lovit agentul de pază cu scândurile furate

Cercetat pentru tâlhărie calificată: A lovit agentul de pază cu scândurile furate

Un agent de pază a fost bătut de un tânăr, în vârstă de 17 ani, pe care l-a prins la furat de scânduri. Tânărul este cercetat pentru tâlhărie calificată.

Un tânăr de 17 ani este bănuit că ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale de pe raza comunei Chiscani de unde ar fi sustras 17 scânduri cherestea. La plecare, l-ar fi lovit pe agentul de pază cu câteva scânduri, pentru a scăpa. Totul s-a petrecut pe 24 aprilie, în jurul orei 22.00. Nu au trecut decât câteva ore până când poliţiştii l-au depistat pe tânăr. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată, scrie obiectivbr.ro.

Pe 25 aprilie, poliţiştii din cadrul secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au identificat pe un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Chişcani, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, precizează adevarul.ro.

În noaptea de 24.04.2019, în jurul orei 22,00, tânărul ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale de pe raza localităţii de domiciliu de unde ar fi sustras 17 scânduri cherestea şi ar fi lovit cu acestea agentul de pază”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar adolescentul s-a ales cu dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Un incident asemănător a avut loc la Bârlad, unde un polițist aflat în timpul liber, a surprins doi hoți care încercau să jefuiască un magazin. Polițistul a plecat în urmărirea unuia dintre hoți, care l-a lovit cu praștia, conform securityportal.ro.

In noaptea dintre a doua si a treia zi de Paste (29/30 aprilie), in jurul orei 02.00, un agent din cadrul Politiei Locale Barlad ce se afla in timpul liber a auzit un zgomot de sticla sparta, ce venea din strada. A iesit pentru a verifica ce se intampla, ocazie cu care a constatat ca doi indivizi necunoscuti incearca sa patrunda prin efractie intr-un magazin amplasat in curtea unui cetatean.

Polițistul local a intervenit, situație în care individul care asigura paza a fugit, al doilea continuând să îndepărteze sticla de la geamul spart. Agentul de poliție locala a transmis evenimentul operatorului de la SNAU 112 și dispeceratului Politiei Locale Bârlad, continuând să supravegheze suspectul. În cele din urma, acesta a fugit în curtea unei școli, unde a fost urmărit de polițistul local ce l-a somat să se oprească. Pentru a-și asigura scăparea, individul în cauză a folosit o praștie cu care a proiectat corpuri dure către polițist.

Share With: