HomeStiriSecuritate FizicaCe se mai fură în Neamț: Peste 200 de metri de cablu telefonic
Ce se mai fură în Neamț: Peste 200 de metri de cablu telefonic

Ce se mai fură în Neamț: Peste 200 de metri de cablu telefonic

Ce se mai fură în Neamț: Peste 200 de metri de cablu telefonicPolițiștii din Sagna, județul Neamț, au prins în flagrant trei tineri bănuiți de furtul a peste 200 de metri de cablu telefonic.

La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras cablul telefonic montat pe stâlpii din localitatea Sagna, scrie ziarpiatraneamt.ro.

Din investigaţiile efectuate a rezultat că, la comiterea faptei ar fi fost folosită o autoutilitară care, la scurt timp, a fost oprită de polițiști pe DJ 207 A, la ieșirea din localitatea Luțca.

Polițiștii au identificat în vehicul trei tineri de 21, respectiv 27 și 28 de ani, toți din localitatea Dulcești. În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, polițiștii au descoperit 220 de metri de cablu telefonic și mai multe obiecte ce ar fi fost folosite la activitatea infracțională, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În urma administrării probatoriului, cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț. În cursul zilei de 11 octombrie, tinerii urmau să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de arestare preventivă, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, precizează stiri-neamt.ro.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au efectuat 2 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt. Doi tineri din Iași au fost reținuți pentru 24 de ore, precizează IPJ Neamț.

La data de 10 octombrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza județului Iași, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt.

Din cercetări a reieșit că, la data de 28 august a.c., doi tineri de 21, respectiv 25 de ani, ambii din Iași, ar fi pătruns într-o societate comercială din Roman și profitând de neatenția angajaților, ar fi sustras produse cosmetice în valoare de peste 4.000 de lei.

Aceștia au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, respectiv complicitate la furt.

Tinerii au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de 11 octombrie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Share With: