HomeStiriSecuritate FizicaBărbat reținut de polițiști pentru că a lovit o femeie agent de pază
ărbat reținut de polițiști pentru că a lovit o femeie agent de pază

Bărbat reținut de polițiști pentru că a lovit o femeie agent de pază

ărbat reținut de polițiști pentru că a lovit o femeie agent de pazăPolițiștii Secției 1 Timișoara au reținut pentru 24 de ore, un bărbat bănuit că ar fi lovit o femeie agent de pază în incinta unei societăți comerciale.

La data de 05 martie 2019, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 1Timișoara, au identificat un bărbat, de 31 de ani, bănuit de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, se precizează într-un buletin de presă al IPJ Timiș.

În fapt, la data de 05 martie 2019, în jurul orei 20.40, cel în cauză, ar fi deposedat o femeie, de 33 de ani, ce era agent de pază la o societate comercială de pe raza municipiului, de tomfa din dotare, ulterior lovind-o cu aceasta și a tulburat ordinea și liniștea publică, provocând o stare de temere persoanelor prezente prin acțiunile sale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.
Conform polițiștilor, bărbatul era în stare avansată de ebrietate și a vrut să intre în supermarketul din Piața 700. Femeia, agent de pază la acel supermarket, a încercat să îl oprească și nu a vrut să îl lase să intre, scrie tion.ro.

Bărbatul i-a smuls însă bastonul din dotare și a început să o lovească. Agenta de pază a reușit să folosească spray-ul lacrimogen ce îl avea asupra sa, iar agresorul s-a îndepărtat. A revenit însă să o agreseze pe femeie, dar a fost ridicat de polițiștii sosiți la fața locului.

Share With: