HomeStiriSecuritate FizicaBănuit de furt dintr-o societate comercială, reținut

Bănuit de furt dintr-o societate comercială, reținut

Un tânăr, de 22 de ani, a fost reținut de polițiștii Secției 4 Urbane din Timișoara pentru comiterea unui furt din societate comercială, fiind bănuit de cauzarea unui prejudiciu de peste 3.000 de lei.

În data de 11 octombrie 2018, polițiștii au identificat și reținut un tânăr, de 22 de ani, de pe raza municipiului Timișoara, bănuit de furt dintr-o societate comercială, se menționează într-un buletin de presă al IPJ Timiș.

În fapt, polițiștii au constatat că în zilele de 29.06, 01.07 și 03.07 2018,cel în cauză, ar fi pătruns într-o societate comercială, iar de pe raft ar fi sustras mai multe bunuri (accesorii telefonice, băuturi alcoolice, produse cosmetice) în valoare de 3.300 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continua cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Share With: