HomeStiriSecuritate FizicaAgenții de pază au intervenit în cazul unei pătrunderi prin efracție în urma declanşării alarmei

Agenții de pază au intervenit în cazul unei pătrunderi prin efracție în urma declanşării alarmei

agentii-de-paza-au-imobilizat-o-femeie-care-a-intepat-cu-o-seringa-doua-persoane-in-supermarketPolițiștii au reținut un bărbat bănuit de furt după ce a fost suprins de agenții de pază care au intervenit la declanșarea alarmei la efracție a unei societăți comerciale.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti au reţinut un bărbat de 31 de ani, din Ştefăneşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat, conform IPJ Argeș.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în seara zilei de 26 noiembrie 2018, S.V.O., de 31 de ani, din Ştefăneşti, ar fi pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Piteşti, unde ar fi fost depistat în flagrant de către agenţii de pază ai unei firme de securitate, ca urmare a declanşării alarmei.

Împotriva bărbatului a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

După administrarea probatoriului, împotriva celui în cauză a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

De asmenea, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, de 23 de ani, din comuna Lunca Corbului, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost depistat în flagrant de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Piteşti, în noaptea de 26 spre 27 noiembrie 2018, în timp ce încerca să pătrundă în incinta unei societăţi comerciale.

După administrarea probatoriului, împotriva bărbatului a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Share With: