HomeStiriSecuritate FizicaAgent de pază, reținut pentru mărturie mincinoasă

Agent de pază, reținut pentru mărturie mincinoasă

Un agent, care asigura paza unui club din Brăila a fost reținut de polițiști pentru mărturie mincinoasă în cazul unui incident în care au fost înjunghiați doi jucători de baschet americani, angajai ai unui club din Brăila.

Doi americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi în noaptea de 15 spre 16 septembrie la o terasă din centrul Brăilei. Principalul suspect în cazul atacului asupra celor doi baschetbalişti americani de la ACS Cuza Sport, Daniel Gabriel Husein, cunoscut sub porecla de Dasaev, rămâne în arest preventiv pentru 29 de zile, au decis magistraţii Curţii de Apel Galaţi, el fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de tentativă de omor calificat, port şi folosire fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, scrie stirileprotv.ro.

Agentul de pază de la clubul din Brăila unde au fost înjunghiaţi baschetbalişti americani a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în arestul Inspectoratului de Poliţie Brăila după ce procurorii au stabilit că, în calitate de martor, acesta a minţit organele de anchetă, ascunzând elemente esenţiale din incidentul care a avut loc în barul brăilean, relatează Mediafax.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul a depus mărturie în calitate de martor în data de 16 septembrie, întrucât în timpul incidentului lucra. Martorul ar fi semnat o declaraţie necorespunzătoare realităţii, ceea ce i-a împiedicat pe anchetatori să afle indentitatea autorului şi elemente despre desfăşurarea incidentului şi intervenţia agenţilor de pază.

După ce procurorii au descoperit probe privind mărturia mincinoasă, bărbatul a fost reţinut, iar sâmbătă a fost prezentat magistraţilor brăileni cu propunere de arestare preventivă.

Share With: