HomeStiriSecuritate FizicaA spart peretele unei agenții bancare din Dolj într-o tentativă de jaf: Polițiștii au reținut suspectul
A spart peretele unei agenții bancare din Dolj într-o tentativă de jaf: Polițiștii au reținut suspectul

A spart peretele unei agenții bancare din Dolj într-o tentativă de jaf: Polițiștii au reținut suspectul

A spart peretele unei agenții bancare din Dolj într-o tentativă de jaf: Polițiștii au reținut suspectulPoliţiştii din judeţul Dolj au reținut un bărbat care a pătruns într-o agenţie bancară din comuna Moţăţei, după ce a spart peretele imobilului, dar nu a reuşit să fure bani.

O tentativă de furt a avut loc în noaptea de miercuri spre joi la o agenție bancară din comuna Moţăţei, județul Dolj. Între timp, polițiștii doljeni au reușit să identifice si să prindă persoana care a spart agenția bancară.

Potrivit oamenilor legii, „în noaptea de 12 spre 13 iunie, o persoană a pătruns prin efracție în sediul agenției bancare. Aceasta a spart peretele din spate al imobilului respectiv, apoi a forţat ușa de acces în camera unde se afla seiful. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că seiful nu prezenta urme de forţare. În urma deschiderii acestuia, reprezentanţii băncii au stabilit că nu au fost înregistrate lipsuri”, au explicat polițiștii doljeni, conform gds.ro.

Polițiștii au alcătuit un cerc de suspecți în acest caz și au făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere, în speranța că autorul va fi recunoscut de cetățeni, scrie digi24.ro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, sâmbătă, a fost identificat şi prins un bărbat de 22 de ani, din Maglavit, bănuit de tentativă de furt calificat, scrie news.ro.

Poliţiştii au fost sesizaţi, joi, despre faptul că, în noaptea precedentă, au fost provocate distrugeri la imobilul în care este amplasat un punct de lucru al unei bănci din comuna Moţăţei.

„Azi, în urma activităților specifice de investigare și cercetare întreprinse de colectivul de polițiști constituit la nivelul IPJ Dolj, a fost identificat și prins un bărbat de 22 de ani, din Maglavit, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativa la furt calificat. Cercetările continuă în vederea administrării probatoriului și dispunerii măsurilor legale”, au precizat polițiștii, conform gds.ro.

Share With: