HomeStiriBusiness & TehnologieWestern Digital îmbunătățește stocarea pentru supravegherea video

Western Digital îmbunătățește stocarea pentru supravegherea video

Western Digital și-a extins marțea trecută gama de dispozitive de stocare create special pentru piața de supraveghere video.

Western Digital Corp. și-a extins marțea trecută gama de dispozitive de stocare create special pentru piața de supraveghere video, introducând trei noi oferte: o nouă unitate flash încorporată industrială pentru supraveghere, 3D NAND UFS; o serie de carduri WD Purple microSD cu o capacitate 256GB; și Western Digital Device Analytics, menită să administreze subsistemele de stocare și să mențină o operare optimă a acestora, scrie wwpi.com.

În supravegherea video modernă, imaginile video și bogăția de informații înregistrate oferă informații valoroase ce pot fi folosite în anchete și în prezicerea unor acțiuni ce ar putea avea loc, pornind de la comportamentul clienților în magazine și ajungând la modele de trafic în orașe sau controlul mulțimii în mediile publice.

Indiferent dacă este un NVR, o poartă IoT sau alte configurații, camerele de supraveghere și sistemele de la margine sunt elemente importante pentru sistemele de supraveghere în timp real care folosesc inteligența artificială, ducând la o creștere a cererii de soluții de stocare avansate și mai de încredere care pot opera eficient în medii dificile, 24/7.

În aprilie 2018, Western Digital a introdus cardul WD Purple microSD creat special pentru camerele de supraveghere, aducând înalta performanță, rezistență și încredere a seriei WD Purple pentru camerele de supraveghere mereu pornite, scrie securityinfowatch.com.

Acum gama de carduri de stocare WD Purple microSD susține tehnologia 3D NAND și sunt disponibile în capacități de stocare care ajung până la 256GB2 suportând până la 1.000 de cicluri P/E. Cardul WD Purple microSD oferă o stocare de lungă durată, pe dispozitiv pentru o înregistrare continuă 24/7 necesară pentru camerele care folosesc inteligența artificială și pentru camerele de supraveghere profesionale de înaltă rezoluție.

Cardul microSD suportă temperaturi de operare care variază între -25°C și 85°C și este rezistent la umiditate pentru a susține operații continue în orice condiții meteo extreme, fie la interior sau la exterior.

Share With: