HomeStiriBusiness & TehnologieVivint colaborează cu Google pentru ca utilizatorii să poată folosi asistentul de voce
vivint-colaboreaza-cu-google-pentru-ca-utilizatorii-sa-poata-folosi-asistentul-de-voce

Vivint colaborează cu Google pentru ca utilizatorii să poată folosi asistentul de voce

 vivint-colaboreaza-cu-google-pentru-ca-utilizatorii-sa-poata-folosi-asistentul-de-voceVivint Smart Home colaborează cu Google pentru a oferi noilor clienți control cu ajutorul vocii asupra sistemului smart home.

Vivint va oferi două Home Mini de la Google ficărui nou client și adaugă la suita sa de de dispozitive itegrate un termostat de la Nest și Google WiFi, scrie securitysales.com.
„controlul cu ajutorul vocii este cel mai ușor și intuitiv fel de a comunica cu casa inteligentă, și vrem să oferim această experiență mai multor clienți”, spune Jeff Lyman, chief product officer al Vivint Smart Home, scrie securitysales.com.

În plus clienții vor putea da comenzi vocale pentru aprinderea sau stingerea luminilor, închiderea ușii sau modificarea temperaturii. Integrarea Nest Thermostat E nu este singura de acest fel, deoarece compania a integrat Nest Learning Thermostat în 2016. În plus clienții vor beneficia de instalări profesioniste gratuite pentru termostatele de la Nest.

Vivint spune că Google WiFi poate îmbunătății conectivitatea cu soneriile și camerele de interior și exterior. Astfel, clienții pot seta mai multe puncte de acces la rețeaua Wi-Fi, creând o rețea de tip plasă care oferă un semnal puternic și consistent.

Compania nu își promovează prețurile online, dar includerea a două Google Home Mini în pachetul inițial smart home este apreciată. Kit-ul include Vivint Smart Hub cu ecran tactil, doi senzori pentru ușă sau fereastră, un senzor pentru detecția mișcării și două Google Home Mini. De asemenea, cei care vor să adauge dispozitive suplimentare le pot achiziționa în afara kit-ului, conform techhive.com.

În plus compania oferă și servicii profesionale de monitorizare care trimit autoritățile în cazul unei spargeri (vor încerca întâi să ia legătura cu propietarul), încaz de incendiu dacă este montat un detector de fum și în cazul unei urgențe medicale dacă utilizatorul apasă un buton de pe panoul de control care se conectează la Wi-Fi, permițând conectarea la acesta de oriunde prin intermediul aplicației Vivint.

Această colaborare este în trend cu noile evoluții de pe piața de dispozitive de securitate pentru acasă. Asistenții vocali ai Amazon, Google și ai altor companii schimbă modul în care consumatorii interacționează cu dispozitivele conectate de acasă, printre care se numără și alarmele antiefracție.

 

 

 

Share With: