HomeStiriBusiness & TehnologieVisionView 180 – o cameră de supraveghere care arată diferit

VisionView 180 – o cameră de supraveghere care arată diferit

Compania PureTech Systems a intrat pe piața de securitate cu prima sa cameră, numită VisionViewTM 180, o cameră panoramică care acoperă un unghi de 180 de grade.

Supravegherea video a unei zone întinse este dificil de realizat, în special în situațiile în care o protecție zi-noapte este importantă. De obicei, cu cât este mai mare zona supravegheată, cu atât mai multe camere de supraveghere trebuie instalate, scrie puretechsystems.com.

Această cameră cu un unghi larg combină șase senzori pentru a oferi pentru a acoperi un unghi ultra wide de 180 de grade. Suita de senzori oferă imagini de înaltă rezoluție în timpul zile împreună cu un al doilea set de senzori cu infraroșu cu o rază mare pentru viziune nocturnă. Combinarea ambelor tipuri de senzori oferă o protecție completă împotriva intruziunilor și amenințărilor indiferent de condițiile de mediu: întuneric total, ceață, fum.

Întregul ansamblu de senzori ai camerei sunt incluși într-o formă de hexagon neregulat. Trei dintre laturile acestuia are cate două camere.

Camera include trei senzori EO CCTV și trei senzori termici într-o carcasă solidă, oferind o acoperire a 180 de grade pentru supravegherea pe timp de zi și de noapte, scrie securityinfowatch.com.

Caracteristicile importante ale VisionView 180 sunt:

– mai mulți senzori termici
– camere optice de înaltă rezoluție: 1080p pentru identificare exactă a intrușilor
– aliniere la linia orizontului
– o singură carcasă rezistentă: certificată IP67, special creată pentru a rezista în diferite condiții de climă
– instalare Power over Ethernet.

Share With: