HomeStiriBusiness & TehnologieVânzarea de dispozitive de securitate fizică va depăși 31 de miliarde de dolari în 2018

Vânzarea de dispozitive de securitate fizică va depăși 31 de miliarde de dolari în 2018

Un nou raport arată că piața de dispozitive de securitate fizică la nivel global va depăși 31 de miliarde de dolari în 2018.

Valoarea totală a producției de dispozitive de securitate fizică la nivel mondial a fost aproximativ de 31,55 miliarde de dolari în 2018 și este prevăzut ca piața să ajungă la 44,25 miliarde de dolari în 2023, la o rată de creștere anuală medie de 7,2 procente în următorii cinci ani, scrie securityinfowatch.com.

Se estimează că 31% din piața de securitate fizică la nivel mondial este reprezentată de China. Acum China este cea mai mare piață pentru produsele de securitate fizică, înregistrând o creștere a cotei de piață cu aproape 50% în ultimii șapte ani. Echipamentele de supraveghere video sunt principalul contribuitor de aici, cu o creștere rapidă a pieței datorate creșterii numărului de noi construcții și proiecte safe city din sectorul public.

Cu toate acestea, foarte puțin din această piață a fost valorificată de producătorii vestici deoarece nu au reușit să își stabilească o bază de business solidă și o cotă de piață semnificativă în China. Hikvision și Dahua, doi producători chinezi, au acum vânzări de peste 5 miliarde de dolari întrei ei și restul competitorilor.

Noul raport a fost întocmit de compania de cercetare a pieței Memoori. Conform raportului, există 14 companii, care produc echipamente pentru industria de securitate fizică, a căror venituri depășesc un miliard de dolari, acestea obținând 18 miliarde de dolari în 2018. Hikvision, Dahua și Axis Communications au dat un nou impuls acestui grup de companii (care au fost clasificate de Memoori drept Grupul A). Fuziunea dintre Thales și Gemalto a produs o nouă companie mare care se ocupă de administrarea/biometria identității, scriesecuritysales.com.

Companiile care fac parte din Grupul A al studiului au obținut o cotă de piață de 57%.

Control accesul rămâne o afacere mult mai mică decât supravegherea video și mult mai puțin competitivă, dar consolidarea creează un mediu mult mai competitiv. Cu un mediu mult mai competitiv vine încrederea de a merge mai departe și de a trece de provocările noilor tehnologii care vor oferi produse care funcționează mai bine, conform Memoori.

Cu toate acestea, producătorii trebuie să nu se izoleze pentru a continua să crească prin integrări și scalabilitate.

În 2018, principalii actori din industria de securitate fizică au înțeles că amenințarea securității cibernetice le poate face rău afacerii, conform raportului.

De asemenea, în 2018, fuziunile și achizițiile din această industrie au constat în total în 7,3 miliarde de dolari, o creștere de 16% an de an.

Share With: