HomeStiriBusiness & TehnologieSwitch-urile de rețea care se repară „singure”

Switch-urile de rețea care se repară „singure”

Pentru a reduce apelurile pentru depanare și pentru a oferi beneficii suplimentare pentru clienți, Luxul a lansat o funcție numită „Self-Healing” petru switch-urile de rețea.

Pentru a reduce apelurile pentru depanare și pentru a oferi beneficii suplimentare pentru clienți, Luxul, inovator de top pentru soluțiile IP de rețea pentru integratori, a lansat o funcție numită „Self-Healing” metru switch-urile de rețea. Noua funcție este disponibilă prin intermediul unei actualizări firmware la versiunea 4.1.1 sau alte versiuni ulterioare. Noua funcție permite integratorilor să folosească două noi funcții avansate: Auto-Recovery și Power Scheduling, scrie securityinfowatch.com.

Noua modalitate de reparare este disponibilă pentru modelurile de switch-uri 12-port/8 PoE+ AMS-1208P, 26-port/24 PoE+ stackable L2/L3 AMS-4424P, 26-port/24 PoE+ AMS-2624P, 26-port/24 PoE+ XMS-2624P, 52-port PoE+ L2/L3 XMS-5248P și 52-port stackable L2/L3 XMS-7048.

Beneficiul evident pe care noua funcie o oferă este potențialul de reducere a intervențiilor, fără a mai fi nevoie de deplasarea tehnicienilor și folosirea de camionete cu echipament pentru a răspunde la apelurile clienților, scrie commercialintegrator.com.

Cu ajutorul Auto-Recovery, dispozitivele conectate la aceste switch-uri prin cabluri PoE nu mai trebuie să fie restartate manual când se deconectează de la rețea sau nu mai răspund la comenzi. Modul în care sunt configurate switch-urile declanșează restartarea automată pentru dispozitivele PoE.

Cu ajutorul Power Scheduling, integratorii pot face ca switch-urile să pornească sau să oprească alimentarea pentru dispozitivele conectate la ele prin intermediul cablurilor PoE în funcție de un anumit program care poate fi stabilit pentru fiecare switch.

Self-Healing va fi o funcție standard disponibilă pentru noile switch-uri ale Luxul, inclusiv 18-port/16 PoE+ L2/L3 AMS-1816P și 12-port/8 PoE+ XMS-1208P, care vor fi lansate în curând.

„Cu Self-Healing, sporim performanța switch-urilor Luxul către un nou nivel,” spune Mike Grubb, vicepreședinte de marketing al Luxul.

Share With: