HomeStiriBusiness & TehnologieSistemul de securitate al Ooma va folosi asistentul de voce Alexa

Sistemul de securitate al Ooma va folosi asistentul de voce Alexa

Sistemul de securitate pentru acasă al Ooma va integra asistentul vocal Alexa al Amazon ceea ce confirmă tendința pieței de securitate de a integra asistenți vocali.

Ooma este încă o companie din Statele Unite care își consolidează poziția pe piața de produse de securitate pentru acasă. Alte exemple de companii care fac asta sunt chiar Amazon și Alarm.com.

Ooma oferă o platformă de comunicare pentru companii mici și clienți. Chiar dacă compania nu este un gigant ca Amazon care s-a extins pe mai multe piețe, la sfârșitul lui 2017, compania a achiziționat o altă companie, numită Butterfleye, care produce o cameră video ce folosește inteligența artificială și o platformă de securitate, conform securityportal.ro.

Ooma este renumită pentru platforma sa VoIP. Butterfleye a fost fondată în 2015, iar camera a fost lansată un an mai târziu printr-o campanie de strângere de fonduri pe Indiegogo. Compania a strâns aproape patru milioane de dolari, dar în mare parte a rămas necunoscută. Cei de la Ooma au integrat camera de securitate cu produsul de securitate Ooma Home.

Ooma Home este un sistem de securitate pentru acasă de tipul do-it-yourself care face ușoară conectarea și protejarea spațiului de locuit, scrie nasdaq.com.

Ooma Telo este baza care se conectează la router-ul de acasă, iar senzorii Ooma Home comunică fără fir cu aceasta de la o distanță de până la 45 de metri. Când senzorii detectează ceva pot declanșa anunțuri audio prin intermediul Ooma Telo sau de pe aplicația de mobil. Utilizatorii se pot conecta de oriunde în lume la aplicație pentru a apela la numărul de urgență 911.

Comezile vocale date cu ajutorul Alexa permit dezarmarea cu ușurință a sirenei Ooma de 105 decibeli folosind o comandă vocală și codul pin în același timp. Alexa poate fi folosită când telefonul mobil nu este la îndemână dau de către copii pentru a dezarma alarma sau verifica starea senzorilor. Camera Ooma Butterfleye poate interacționa cu senzorii prin intermediul aplicației.

Share With: