[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Sistemele smart home ar reduce alarmele false, conform poliției din Ohio

Poliția din statul Ohio a mărit în 2017 amenzile pentru alertele false generate de sistemele de alarmare, iar acum spune că sisteme smart home ajută la reducerea alarmelor false.

Regulile mai strice și amenzile mai dure au fost citate ca ajutând poliția din Dayton, Ohio să prevină alarmele false care consumă resursele. Dar un factor important a fost răspândirea de sisteme inteligente pentru acasă care au o probabilitate mai mică de a declanșa alarme false, conform polițiștilor, citați de securityinfowatch.com.

Alarmele false nu sunt doar enervante ci și ocupă timpul polițiștilor care ar putea interveni la urgențe reale, punând vieți în pericol și făcând ca sistemele de alarmare să fie mai puțin credibile, conform reprezentanților orașului.

Poliția din Dayton a raportat 2.915 alarme de intruziune false în 2017. Acestea au înregistrat o scădere cu 6% față de 2016 și 42% față de 2013. Cu toate acestea, polițiștii spun că anul acesta au înregistrat aproximativ 2.265 de alarme false până acum.

Polițiștii spun că investigarea unei alarme false poate dura aproximativ 20 de minute.

Sistemele de securitate conectate la internet au detectoare de mișcare care trimit notificări și alerte locuitorilor și propietarilor clădirilor. Oameni pot verifica cu ajutorul camerelor de securitate dacă există un intrus pe propietatea lor.

Un studiu cuprinzător pe mai mulți ani al Universității Rutgers arată că sistemele de alarmare la intruziune nu doar reduc jafurile, dar reduc și numărul infracțiunilor într-o anumită zonă.

Un cetățean din SUA a fost amendat cu peste 20.000 de dolari pentru 43 de alarme false care s-au declanșat în casa pe care o cumpărase pentru a o renova, relatează securityportal.ro.

Bărbatul a primit o amendă de 20.235 de dolari deoarece în perioada 29 februarie – 6 iunie, sistemul de securitate s-a declanșat de 48 de ori – cu 43 de alarme false, conform înregistrărilor orașului Columbus, din statul Ohio, SUA. Până când compania de la care a cumpărat sistemul de alarmare a rezolvat problema, propietatea deținută de Miller a primit cea mai mare amendă din tot orașul în anul 2016.

Miller a spus că alarmele le primea primea pe telefon și nu a crezut că ajung și la poliție, până când nu a primit amenda pe adresa companiei sale care deținea clădirea.

Share
Publicat de
Cristina

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019