HomeStiriBusiness & TehnologieSistemele analog pentru cazinouri: Un pariu bun

Sistemele analog pentru cazinouri: Un pariu bun

Pentru cazinouri, cea mai bună opțiune pentru îmbunătățirea sistemelor de supraveghere sau montarea unora noi ar putea fi montarea de camere HD analog.

Dacă directorul de securitate al unui cazino vrea să îmbunătățească supravegherea video analog pentru a obține un sistem sofisticat cu imagini de înaltă rezoluție, o acoperire mai mare și stocare adecvată, de obicei se presupune că acesta va alege un sistem de supraveghere IP. Acesta nu este neapărat ceea ce se întâmplă cu adevărat, scrie securityinfowatch.com.

În ciuda multelor avantaje ale sistemelor de supraveghere video IP, profesioniștii din domeniul securității cazinourilor optează din ce în ce mai mult pentru sisteme de supraveghere video construite pe tehnologia HD analog care folosește infrastructura analog deja existentă în cazinouri.

Deși „îmbunătățirea” sistemului cu ajutorul unor dispozitive tot analog poate părea irațională, noile sisteme HD analog au o performanță foarte bună, sun accesibile și oferă imagini și capacități de stocare excepționale care se potrivesc cerințelor cazinourilor. Pot fi instalate relativ ușor, necesită pauze de funcționare minime și au funcții care permit deținătorilor de cazinouri să respecte cerințe legale complexe și diverse.

Sistemele de supraveghere din cazinouri sunt unice în multe feluri, în special în ceea ce privește impactul asupra infrastructurii. Sunt medii care nu se opresc niciodată din funcționare, operând 24/7, 365 de zile pe an. Munca integratorului se complică datorită faptului că propietarii de cazinouri nu vor să existe perioade în care sistemul să nu funcționeze.

Instalarea de noi platforme video este complicată de faptul că integratorii trebuie să mențină în funcțiune vechiul sistem până este terminată instalarea celui nou. Asta se poate face mai ușor cu ajutorul HD analog decât în cazul tehnologiei IP.

Pe de altă parte, cazinourile și industria jocurilor de noroc continuă să se extindă, reprezentând o mare oportunitate pentru integratorii de soluții VMS și camere IP. Trecerea la un sistem ce folosește camere IP nu este lipsită de provocări, dar oferă un nivel mai mare de securitate și posibilități de înregistrare, conform securityportal.ro.

Cazinourile reprezintă una dintre ultimele piețe în care se face tranziția de la o supraveghere video analog la una digitală. În SUA, supravegherea video este necesară nu doar pentru încăperea în care se pariază ci și pentru locurile de parcare, restaurante, zone periferice și alte zone aflate împrejurul cazinoului. De multe ori sistemele de supraveghere și echipele de securitate sunt separate în funcție de zona protejată.

O transformare majoră în supraveghere video a cazinourilor este tranziția de la camere analog la camere IP deoarece cele din urmă permit accesul de la distanță la imaginile video pentru autoritățile care cer asta. De asemenea, camerele video IP permit compresia imaginilor ceea ce reduce costul stocării și numărul de camere necesare.

Chiar și cu noua tehnologie, multe cazinouri continuă să opereze separat sistemele de supraveghere ale jocurilor și cele care supraveghează automatele, barurile, zonele de divertisment, intrările și ieșirile și zona din fața cazinoului.

Cu instalarea sistemelor IP, nu este nevoie de crearea de sisteme separate pentru a asigura funcționalitate și concentrare. Switch-urile de rețea permit dispozitivelor conectate să comunice folosind aceeași infrastructură IP, nefiind restricționate de lungimea cablurilor ca în cazul sistemelor analog. Nu doar reduce nevoia de a duplica sisteme, dar și costurile de mentenanță și instalare, deoarece sunt mai puține dispozitive.

Share With: