HomeStiriBusiness & TehnologieSIA: Trendurile actuale ale industriei de securitate fizică

SIA: Trendurile actuale ale industriei de securitate fizică

Security Industry Association (SIA) a publicat recent un raport numit „Marile trenduri din industria de securitate” care evaluează cele mai importante trenduri din industria de securitate.

SIA a publicat în 2018 raportul „Security Megatrends: The 2018 Vision for the Security Industry” care identifică din nou zece mari trenduri importante care să fi urmărite în acest an. SIA a văzut foarte multă activitate în 2017, așa cum a prevăzut, și și-a ajustat previziunile pentru anul acesta. De asemenea, a identificat și noi aspecte îngrijorătoare la care industria trebuie să fie atentă, scrie securityinformed.com.

Spre exemplu, pentru 2017 a prezis că Internet of Things va duce la crearea de noi integrări între sistemele care continuă să se extindă, senzori, dispozitive și servicii. Securitatea fizică, înainte fiind un proces separat alcătuit din obiecte distincte, a devenit mai legată de alte servicii și obiecte cu ajutorul conexiunilor IoT.

Pentru 2018, SIA a prezis că aplicațiile pentru clienții o să fie cele care conduc la integrarea dispozitivelor conectate, întărind conexiunile IoT cu dispozitivele de securitate pentru acasă.

Pentru 2019, SIA a emis recent un nou raport cu previziuni pentru industria de securitate. Acesta se bazează pe informațiile obținute în urma unui studiu ale cărui informații au fost generate în septembrie și octombrie 2018. La studiu au participat lideri de top și voluntari importanți din domeniul industriei de securitate care vor participa la următorul Securing New Ground (SNG) – o conferință a liderilor din domeniul industriei de securitate – care va avea loc în perioada 25-26 octombrie 2018, scrie securityinfowatch.com.

Raportul cu cele mai importante trenduri din industria de securitate este oferit anual companiilor membre SIA și participanților înregistrați la SNG.

Cele mai importante 10 trenduri din 2019 sunt următoarele:

1. Impactul securității cibernetice asupra celei fizice
2. Efectul Internet of Things (IoT) și Big Data
3. Cloud Computing
4. Dezvoltarea forței de muncă
5. Inteligența artificială
6. Protejarea informațiilor personale
7. Trecerea la oferirea de servicii
8. Securitatea integrată în medii smart
9. Identități digitale avansate
10. Impactul companiilor producătoare de electronice pentru consumatori.

Share With: