HomeStiriBusiness & TehnologieSecuritatea fizică este foarte importantă pentru Formula Unu

Securitatea fizică este foarte importantă pentru Formula Unu

Echipa Aston Martin Red Bull Racing care concurează în Formula Unu pune un mare accent pe inovare și securitate fizică oferită de camerele de supraveghere.

Într-un sport atât de competitiv și de vizibil precum cursele din Formula Unu, nu este greu de înțeles de ce o organizație ca Aston Martin Red Bull Racing atrage oameni care vor să descopere toate secretele din fabrica lor, relatează sourcesecurity.com.

Așa că Aston Martin Red Bull Racing este protejată de o soluție de supraveghere video puternică oferită de FLIR. soluția de supraveghere video este un care funcționează 24/7, protejând bunurile și angajații.

Camerele cu termoviziune ajută personalul de securitate să fie mereu cu un pas înainte intrușilor. Cerințele de detecție sun la nivel de fabrică. Sunt monitorizate zone mari folosind o analiză video puternică ce este îmbinarea perfectă între securitate și subtilitate.

Christian Horner, șeful Aston Martin Red Bull Racing, a declarat că securitatea fizică este foarte importantă pentru echipele din Formula Unu pentru a-și proteja propietatea intelectuală, citează ifsecglobal.com.

Christian Horner a participat la IFSEC 2018 și a spus că inovația este unitatea de măsură în această competiție și că i-ar plăcea să știe ce fac rivalii de la Mercedes Benz sau Ferrari cu ajutorul unor camere instalate. El a precizat că parteneriatul cu FLIR este foarte important.

Horner a fost prezent în cadrul unei discuții despre noua cameră de securitate instalată de FLIR. Echipa a optat pentru 120 de camere vizuale și cu termoviziune de la FLIR ce folosesc analiza video, inclusiv modelul SAROS, pentru a avea cea mai bună soluție de securitate posibilă.

Share With: