HomeStiriBusiness & TehnologiePlatforma de securitate mobilă a Veridium combină analiza comportamentului cu biometria
ampr

Platforma de securitate mobilă a Veridium combină analiza comportamentului cu biometria

amprVeridium, o companie specializată în autentificare pe baza a mai mulți factori, lansează o nouă funcție de analiză a comportamentului care se îmbină cu biometria pentru a proteja mai bine utilizatorii.

Noua funcție a fost încorporată în platforma de autentificare VeridiumID și se numește InMotion. Aceasta crește încrederea în metodele de autentificare biometrice prin combinarea informațiilor despre comportament obținute prin intermediul telefoanelor mobile cu informațiile biometrice ale utilizatorului, făcând mai dificilă falsificarea amprentelor sau a fețelor pentru a obține accesul la cont, scrie betanews.com.

Pe măsură ce breșele de date și amenințările interne afectează din ce în ce mai mult companiile, afacerile au nevoie de o soluție puternică care poate recunoaște mai bine și verifica identitățile utilizatorilor,” spune Ionut Dumitran, director al departamentului de dezvoltare al produselor în cadrul Veridium.

InMotion, Tehnologia de analiză a comportamentului, este disponibilă prin intermediul platformei VeridiumID. Aceasta crește încrederea în autentificarea biometrică, scrie biometricupdate.com.

InMotion nu stochează informații personale, doar informații de la accelerometrul și giroscopul telefonului din timpul inițierii procesului de autentificare biometrică. După ce un utilizator a realizat aproximativ zece autentificări, tehnologia machine learning a Veridium creează un model, care este îmbunătățit constant, pentru a oferi un scor de încredere. Acest scor de încredere poate fi comparat cu factori de risc pentru a declanșa o autentificare care se folosește de SMS, telefon sau e-mail.

Share With: