HomeStiriBusiness & TehnologieNuance Gatekeeper este o nouă soluție de autentificare biometrică pentru combaterea fraudelor
Nuance Gatekeeper este o nouă soluție de autentificare biometrică pentru combaterea fraudelor

Nuance Gatekeeper este o nouă soluție de autentificare biometrică pentru combaterea fraudelor

Nuance Gatekeeper este o nouă soluție de autentificare biometrică pentru combaterea fraudelorNuance Communications a lansat Nuance Gatekeeper, o soluție de autentificare biometrică pentru detecția fraudelor.

Nuance Gatekeeper este un serviciu cloud scalabil care permite companiilor să confirme identitatea clienților și să identifice escrocii prin analizarea vocii, mesajelor text și a canalelor digitale folosite, scrie biometricupdate.com.

Conform cercetării Nuance, un număr crescut de breșe de informații care apar în urma unor parole slabe permit escrocilor să sustragă mari cantități de informații personale. Frauda la nivel global a ajuns la 4 trilioane de dolari cu 1 din patru persoane care pierd aproximativ 2.000 de dolari în ultimul an din cauza practicilor de securitate depășite.

Biometria oferă puterea de a securiza indivizii pe baza a ceea ce sunt decât pe baza a ceea ce știu. Dacă este accesată, informația în format biometric este mult mai puțin valoroasă decât parolele stocate deoarece este aproape imposibil de replicat. Organizații de toate mărimile se luptă să o ia înaintea impostorilor și a amenințărilor puse de imitarea sintetică. Companiile găsesc mai atractive modelele de securitate concepute în cloud deoarece sunt accesibile, scalabile și oferă acces la algoritmi de luptă împotriva fraudelor actualizați în timp real”, spune Dan Miller, analist la Opus Research.

Nuance a fost numită lider de piață indisputabil de către Opus Research pentru tehnologia biometrică de top. Nuance Gatekeeper permite organizațiilor de toate mărimile să folosească puterea tehnologiei biometrice pentru a valida identitățile clienților într-un mod sigur și mai simplu. Gatekeeper este mai avansată decât Nuance Security Suite și permite organizațiilor să beneficieze de o securitate sporită și comfort pentru clienți în timp ce permite implementarea unui proiect de viitor, scrie globenewswire.com.

Gatekeeper include o platformă cloud nativă care grăbește procesul de implementare, Nuance Lightning Engine care este cel mai rapid motor de biometrie a vocii care folosește inteligența artificială. Acesta are nevoie de mai puțin de o secundă pentru a autentifica utilizatorul și a-i personaliza experiența. Nuance ConversationPrint folosește inteligența artificială pentru a dezvolta un model personalizat al modului în care scriem sau vorbim. Sistemul poate detecta posibilele fraude când modul de vorbire nu se potrivește cu cel al clientului. Biometria comportamentală construiește modele pe baza comportamentului unic al unui utilizator.

Share With: