HomeStiriBusiness & TehnologiePiața de sisteme de control acces electronice continuă să crească

Piața de sisteme de control acces electronice continuă să crească

O cercetare a pieței de sisteme de control acces electronice arată că această piață va crește cu rată de creștere medie anuală de 6,13% până în 2021.

Sisteme electronice de control acces folosesc sisteme electronice sau electromecanice pentru a permite acces limitat în cadrul organizațiilor. Aceste sisteme includ sisteme de securitate perimetrale, alarme la intruziune și sisteme de autentificare. Sistemele de autentificare sunt clasificate în sistemele de control acces la contactul ușilor, biometrice și tastaturi. Sisteme electronice de control acces sunt folosite în diferite organizații și companii pentru a restricționa accesul la date, rețele și stații de lucru, scrie davenportjournal.com.

Raportul analizează piața în ultimii ani și oferă și previziuni până în 2021, pe o perioadă de cinci ani. De asemenea, raportul vorbește și despre dimensiunea pieței a diferitelor segmente și aspectelor lor de creștere împreună cu țări importante din cele două Americi, regiunea Asia-Pacific, Orientul Mijlociu și Africa.

Analiștii prevăd că piața de sisteme electronice de control acces va crește cu o rată de creștere anuală medie de 6,13% în perioada 2017-2021.

Unul dintre trendurile menționate în raport se numără migrarea de la sistemele simple de autentificare la unele multi-modale. Unul din factorii care duce la creșterea pieței este adoptarea în creștere a standardelor EMV, dar piața se confruntă și cu prețuri mari pentru implementări.

Raportul analizează producătorii: Bosch, Siemens, Honeywell International, Schneider Electric, ASSA ABLOY și Tyco. Printre alții se mai numără Comelit Group UK, Panasonic, Genetec, Texecom, Communication Networks și SALTO Systems.

Un alt raport al pieței globale de sisteme electronice de control acces arată că în 2013, piața globală de sisteme electronice de control acces a înregistrat venituri de 15,4 miliarde de dolari, care sunt anticipate să ajungă la 31,2 miliarde de dolari până la sfârșitul lui 2020. În perioada 2014-2019, piața globală de sistemele electronice de control acces se va extinde cu rată medie de creștere anuală de 12,60%, scrie industryreports24.com.

În următorii cinci ani se așteaptă ca această piață să crească cu rată medie de creștere anuală de aproximativ 11,3%, ajungând la 31200 milioane de dolari în 2024 de la 16400 de milioane de dolari în 2019. Statele Unite au cea mai mare cotă din totalul pieței de sisteme electronice de control acces, urmată de regiunea Asia-Pacific și Europa.

Share With: