HomeStiriBusiness & TehnologieO nouă soluție de supraveghere video a Pivot3 este destinată proiectelor mari

O nouă soluție de supraveghere video a Pivot3 este destinată proiectelor mari

Pivot3 a lansat o nouă soluție de supraveghere video pentru proiectele mari. Platforma a fost creată pentru a susține proiectele de supraveghere video care necesită spațu de stocare de peste 500TB.

În luna iulie, Pivot3, lider în domeniul tehnologiei și al performanței infrastructurii hiperconcentrate, a anunțat lansarea unei noi soluții de supraveghere pentru proiecte la scară mare. Noua Platformă a fost creată pentru a susține supraveghere video și implementările în domeniul securității care necesită 500TB sau mai mult, se menționează într-un comunicat.

Platforma oferă performanță, rezistență, scalabilitate și ușurință de folosire. Toate acestea sunt necesare pentru mediile de mari proporții, oferind un cost mai redus față de alte soluții. Soluțiile disponibile pentru sistemele de securitate și de supraveghere video pe scară largă sunt prohivitive din punct de vedere al costului. Chiar dacă costul este redus prin folosirea de NVR-uri, acestor sisteme le lipsește rezistența, scalabilitatea, ușurința de utilizare și funcționalitățile avansate necesare mediilor de supraveghere video moderne.

Soluția poate oferi spațiu de stocare ce depășește 6PB într-un singur rack și susține funcționarea a peste 15.000 de camere (750 pentru fiecare nod), reducând impactul și cerințele față de sistemul de răcire și cel de alimentare cu energie electrică. Sistemul susține o introducere de 30.000 mbits/s (1430 mbit/s pentru fiecare nod) și crește perioada de reținere a imaginilor video.

soluța de supraveghere video la scară largă a Pivot3, V5-2000, folosește un procesor dual scalabil Intel® Xeon® și până la 288TB de spațiu de stocare în două unități. De asemenea, include funcții avansate precum detectarea automată a erorilor și o protecție avansată a informațiilor.

Share With: