HomeStiriBusiness & TehnologieO cameră de securitate a trimis imaginile video utilizatorului greșit
o-camera-de-securitate-a-trimis-imaginile-video-utilizatorului-gresit

O cameră de securitate a trimis imaginile video utilizatorului greșit

o-camera-de-securitate-a-trimis-imaginile-video-utilizatorului-gresitSwann, camera de securitate pentru acasă a trimis imagini video din casa unui utilizator către aplicația greșită, care nu îi aparținea aceluiași utilizator.

O greșeală de securitate a unei camere de securitate pentru acasă sună absurd, dar repetarea ocazională a aceluiași incident sugerează că este o problemă care trebuie luată în serios, scrie digitaltrends.com.

O femeie din Marea Britanie ce folosește o cameră de securitate pentru acasă Swann a primit imagini video pe smartphone, dar nu de la camera ei. Imaginile primite erau din bucătăria unei alte familii necunoscute. Camera de securitate pentru acasă Swann este una compactă, fără fir pentru folosirea la interior sau exterior.

Swann Security a dat vina pe o eroare din fabrică pentru breșa de informații – care a atras atenția BBC – și a precizat că a fost un incident unic, scrie bbc.com.

Cu toate acestea, luna trecută, un alt client a raportat o problemă similară, spunând că versiunea aceleași aplicații a primit imagini de la sistemul CCTV al unui local. Cei care produc camerele Swann au precizat că încerca să refacă kit-ul implicat în al doilea caz.

Între timp, a precizat că a anunțat autoritatea din Marea Britanie care se ocupă de confidențialitate cu privire la aceste două incidente de securitate. Autoritatea a precizat că a aflat despre incidente.

Swann este deținut de Infinova Group, specializat în camere de securitate care are sediul în Statele Unite și mai multe filiale în lume.

 

 

 

Share With: