HomeStiriBusiness & TehnologieO bancă din Qatar folosește o nouă soluție de securitate de la March Networks
Stocarea imaginilor video si influenta asupra businessul de securitate

O bancă din Qatar folosește o nouă soluție de securitate de la March Networks

evolutia-video-de-la-procesoare-la-serviciiȘase instituții financiare din Qatar folosesc soluții de supraveghere video și prevenire a fraudelor de la March Networks.

March Networks, o companie globală de securitate video și lider în domeniul informațiilor de business obținute din imagini video, a anunțat luna aceasta că una dintre băncile de top din Qatar va implementa software-ul pentru business intelligence și analiza video integrată pentru a îmbunătății serviciile și operațiunile pentru clienți. În plus, clientul este una dintre cele șase instituții financiare din Qatar care folosesc sistemele March Networks pentru supraveghere video și prevenire a fraudelor, se precizează într-un comunicat.

Banca folosește deja un sistem end-to-end, furnizat de March Networks. Acesta este destinat înregistrării video și soluțiilor de management pentru toate sucursalele, sutele de bancomate și alte locații pentru companii ale băncii din Qatar. Astfel, banca va implementa software-ul Searchlight for Banking pentru a îmbunătății experiența clienților și pentru a întări capacitățile de investigare a fraudelor.

Software-ul Searchlight for Banking combină supravegherea video împreună cu informațiile legate de tranzacțiile de la bancomat și cu analiza video pentru a oferi instrumente puternice de luptă împotriva fraudelor: printre acestea se numără detectarea rapidă a tranzacțiilor suspecte și a posibilelor cazuri de skimming ka bancomat. Software-ul ajută și la evaluarea și îmbunătățirea serviciilor pentru clienți cu ajutorul analizei timpului petrecut la bancomat, lungimea cozii și prin numărarea persoanelor.

Banca a început să folosească tehnologia celor de la March Networks acum mai mulți ani pentru a asigura respectarea legislației TVCI, care a fost introdusă pentru prima dată în 2011. Legea prevedea ca toate băncile să folosească supraveghere video IP care să înregistreze imagini de minim 3 megapixeli, 20 de cadre pe secundă și care să asigure 120 de zile de stocare. Pe atunci, banca folosea un sistem de supraveghere analog.

Share With: