HomeStiriBusiness & TehnologieNoile produse premiate de Security Industry Association în 2019
Produsele premiate de Security Industry Association în 2019

Noile produse premiate de Security Industry Association în 2019

Produsele premiate de Security Industry Association în 2019Security Industry Association (SIA) a anunțat, pe 10 aprilie, câștigătorii premiilor SIA New Product Showcase Awards 2019. Tyco Visual Intelligence este unul dintre produsele premiate.

SIA New Product Showcase Awards este un program de premiere organizat în cadrul ISC West care recunoaște produsele, serviciile și soluțiile inovative din domeniul securității. SIA New Product Showcase a fost lansat în 1979. În 2019, 30 de jurați au analizat 95 de produse, servicii și soluții de securitate înscrise în concurs de la peste 80 de companii, prezentând premii pentru tehnologii care acoperă peste 30 de categorii de produse și servicii, conform benzinga.com.

IPVideo Corporation a primit premiul pentru cel mai bun nou produs al anului. HALO IOT Smart Sensor al IPVideo Corporation fusese înscris în categoria sistemelor de monitorizare a mediului. Dispozitivul a fost creat pentru a ajuta școlile să combată fumatul, fenomenul de bullying și incidentele armate. Adăugarea de senzori de mediu include calitatea aerului, detectarea avansată a fumului, monoxidului de carbon, dioxidului de carbon și analiză audio pentru detecția geamurilor sparte, a focurilor de armă și a agresiunilor. Datorită faptului că respectă intimitatea, HALO ar putea fi folosit în băi, vestiare, hoteluri, camere pentru pacienți și elevi pentru a alerta echipele de securitate, precizează IPVideo.

Evenimentul New Product Showcase solicită companiilor să dezvolte produse și soluții extraordinare, inovative, iar câștigătorii din acest an reprezintă cele mai bune oferte noi pe piață”, a declarat Don Erickson, CEO al SIA. „SIA felicită toate companiile care au primit premii în 2019, în special IPVideo pentru senzorul inteligent HALO IOT Smart pentru că s-a remarcat printre cei care au participat la acest program extrem de competitiv pentru a câștiga distincția Best New Product.”
Premiul special al juriului a fost acordat companiei Alcatraz AI pentru produsul Alcatraz AI care a fost înscris în categoria dispozitive și periferice de control acces.

În plus, Axis Communications a primit premiul New Product Showcase Merit Award care recunoaște o companie sau o persoană care, prin suportul acordat New Product Showcase, demonstrează o dedicare viziunii și misiuni programului, contribuie la succesul său și promovează evoluția SIA și a industriei de securitate în general.

În lista de companii premiate se mai numără Honeywell cu Bi-Directional Amplifier/ERCES, Arcules cu Arcules Integrated Video Cloud Service, Razberi Technologies cu Razberi EndpointDefender, DITEK Surge Protection cu 120VAC Smart Surge Protector With Rapid-Replacement Module, FLIR Systems Inc. cu FLIR Saros DH-390 Dome Camera, Cobalt Robotics cu Cobalt Robot With Door Integration, Alula cu BAT-Connect Communicator, HID Global cu iCLASS SE RG25F Fingerprint Reader/Controller, Hanwha Techwin cu PNM-9000VQ, Milestone Systems cu XProtect Corporate 2019 R1, și Johnson Controls cu Tyco Visual Intelligence.

Prin urmare, Johnson Controls a anunțat că Tyco Visual Intelligence de la Software House, un instrument unic de raportare care folosește indicatori pentru C•CURE 9000, a primit premiul pentru cel mai bun produs al categoriei Convergence and Integrated Software and Solutions. Premierea a avut loc în cadrul evenimentului SIA din cadrul ISC West. Programul de premiere este considerat a fi unul dintre cele mai prestigioase recunoașteri din industria de securitate, conform securityinfowatch.com.

Tyco Visual Intelligence este un instrument de raportare unic care folosește indicatori, oferit de SecureVizual, pentru a oferi o reprezentare grafică a eficienței soluției de securitate C•CURE 9000, indiferent de mărime. Instrumentul este integrat în baza de date SQL a C•CURE 9000 și creat pentru a colecta indicatori despre returnarea investiției și performanță pentru orice activitate care trebuie urmărită și prezintă în mod clar informațiile într-un dashboard. Informațiile prezentate în dashboard ajută companiile să monitorizeze respectarea regulilor, să reducă riscurile și să crească eficiența.

Share With: