HomeStiriBusiness & TehnologieNoi soluții de transmitere a informațiilor și PoE

Noi soluții de transmitere a informațiilor și PoE

Integratrii pot folosi noi infrastructurii cu fir de cupru și PoE pentru a-și îmbunătății serviciile.

Power over Ethernet, pe scurt PoE, livrează energia electrică pentru dispozitivele care permit folosirea PoE, folosind cabluri de rețea CATx. Deoarece elimină necesitatea folosirii unui cablu electric care să alimenteze dispozitivul cu energie electrică, PoE ajută la economisirea banilor prin faptul că sunt folosite mai puține materiale și durează mai puțin timp să fie instalat. Este și flexibil, mai ales pentru aplicațiile izolate, deoarece nu necesită o priză electrică în apropiere. Acestea sunt beneficiile care au dus la o creștere rapidă a folosirii PoE, dar factorul care limitează folosirea sa este energia electrică, scrie blackbox.be.

Cablurile Ethernet care îdeplinesc standardele CATx sunt alcătuite din 4 perechi de cabluri răsucite și PoE trimite energie prin aceste perechi de cabluri către dispozitivele PoE. Două perechi de cabluri transmit informațiile, iar celelate două perechi de cabluri sunt folosite pentru a transmite energia electrică. Cu noile standarde PoE, informațiile și energia sunt transmise cu ajutorul celor patru perechi de cabluri.

Cel mai bun standard PoE este IEEE 802.3at care permite transmiterea unei energii de 30W. Energia transmisă este suficientă pentru dispozitiv VoIP, puncte de acces fără fir și camere de securitate, dar nu este suficient pentru monitoarele plate, iluminare LED sau pentru terminalele PoS.

Pentru a face față cererii unui voltaj mai mare se dorește creșterea capacității. Standardul IEEE 802.3bt va permite alimentarea cu o putere care depășește 60W și ajunge la 100W.

IP-ul continuă să aibă un rol important în aproape toate aspectele securității fizice, permițând multor tipuri diferite de dispozitive să fie adăugate cu ușurință la rețea. cu excepția aplicațiilor specializate pentru sistemele analog, profesioniștii din domeniul securității au îmbrățișat în mare măsură modelul de integrare în rețea pentru a îmbunătății securitatea și conștientizarea situației generale, scrie securityinforwatch.com.

Multe sisteme existente sunt construite plecând de la infrastructuri vechi, care costă mult să fie înlocuite cu noi cabluri sau necesită avantajele folosirii fibrei optice. Această situație a creat o mare cerere de noi soluții de transmitere a datelor și a anergiei care să umple golul dintre diferitele forme de infrastructură.

Câns sunt create sisteme de control acces și supraveghere video de ultimă generație, instalarea de produse adecvate pentru alimentarea cu energie și transmiterea de informații este esențială pentru creare de operațiuni de încredere și pentru o integrare fără probleme.

Noile soluții Ethernet over Coax (EoC) ajută la transformarea rețelei de alimentare și transmisie. Astfel, se face trecerea de la sistemele analog la cele IP prin redefinirea scopurilor cablului de cupru, ceea ce duce la reducerea costurilor. Convertoarele media oferă beneficiul de a transmite informații și alimenta cu energie folosind un sigur cablu de cupru. Susține dispozitivele care folosesc PoE, PoE+ și Hi-PoE și pot ajunge la o distanță de până la 500 de metrii, de cinci ori mai mare decât cea a cablurilor Ethernet.

Share With: