HomeStiriBusiness & TehnologieNew Orleans vrea să devină un oraș sigur

New Orleans vrea să devină un oraș sigur

Orașul New Orleans folosește camere Axis integrate pentru a ajuta echipele de intervenție să aibă o conștientizare imediată asupra incidentelor.

Axis Communications colaborează cu Departamentul de securitate internă și echipa de răspuns în caz de situații de urgență pentru a oferi autorităților de aplicare a legii cu o conștientizare imediată a situației prin filmarea de imagini live pentru Real Time Crime Center din New Orleans, scrie axis.com.

În cadrul unui proiect care include tot orașul, New Orleans și-a stabilit ca obiectiv să încorporeze tehnologia de supraveghere video în centrul care primește apeluri de urgență. Când se primește un apel de urgență, imagini live de la o cameră din apropiere apar pe monitoare. Tehnicianul din acest centru poate valida și oferi informații importante poliției, serviciilor medicale care acționează în caz de urgență și agențiilor partenere cu informații în timp real pentru răspunsuri mai eficiente.

New Orleans este o destinație preferată de turiști fiind renumită pentru festivalurile și evenimentele sale. Orașul folosește supravegherea video pentru evenimente și pentru a obține dovezi în urma incidentelor, dar și pentru a utiliza mai bine resursele.

New Orleans a instalat peste zece modele diferite de camere video. Demne de menționat sunt seria de camere de rețea AXIS Q60 PTZ. combinația de camere PTZ cu cele panoramice în intersecții oferă imagini clare a patru străzi oricând. Unghiurile moarte sunt acoperite de camere de rețea AXIS Q37. Tehnologia Axis Sharpdome a uimit prin felul în care viteza de uscare poate trece de fenomenele naturale care ar fi necesitat ca personalul să curețe lentilele cu regularitate.

Acest proiect este doar prima fază a integrării de camere municipale în oraș. New Orleans continuă să lucreze cu Axis pentru următoarea fază a proiectului care constă în integrarea de camere private externe care să aparțină afacerilor locale și cartierelor.

Share With: