HomeStiriBusiness & TehnologieMarch Networks își premiază partenerii din SUA și Canada
March Networks își premiază partenerii din SUA și Canada

March Networks își premiază partenerii din SUA și Canada

March Networks își premiază partenerii din SUA și Canada Unsprezece parteneri certificați au fost premiați de March Networks, furnizor de soluții video complete.

March Networks, un lider de top la nivel mondial în domeniul securității video și al aplicațiilor video de business intelligence, a anunțat câștigătorii celui de-a treilea Certified Solution Partner Awards, scrie marchnetworks.com.

Premiile recunosc companiile din Statele Unite și Canada pentru excelența în livrarea de supraveghere video și respectarea cerințelor business intelligence pe baza de imagini video și pentru obținerea de rezultate excepționale.

March Networks onorează 11 parteneri certificați pentru că au continuat să câștige noi afaceri în 2018, conducând cu soluțiile video complete ale companiei.

Felicităm câștigătorii din acest an pentru performanțele deosebite și angajamentul față de excelența serviciilor destinate cliențior”, a declarat Angelo Tebano, director al departamentului de vânzări pentru America de Nord, March Networks.

Câștigătorii premiilor s-au desemnat pe baza unei combinații de venituri, cea mai mare creștere de la an la an și performanța netă a noului cont.

Astfel, au fost desemnați parteneri naționali ai anului: NAVCO, Johnson Controls și ADT Commercial/Red Hawk Fire and Security.

Partenerii anului în funcție de vânzarea în teritoriu au fost desemnați: Global Surveillance, First Alarm, Marco, Clear Loss Prevention, Smith Hamilton, Cayer Security, Glaze Communications Services, Inc. , ADT Canada.

Share With: