HomeStiriBusiness & TehnologieIota este cameră de securitate, senzor de mișcare și poartă de acces
o-companie-din-sua-reduce-costul-pachetului-de-dispozitive-de-securitate-pentru-acasa

Iota este cameră de securitate, senzor de mișcare și poartă de acces

o-companie-din-sua-reduce-costul-pachetului-de-dispozitive-de-securitate-pentru-acasaAbode, companie producătoare de dispozitive de securitate smart home, lansează oficial un dispozitive de securitate toate-în-unul.

Sistemul de securitate pentru acasă Iota conține o cameră de securitate cu 1080 de pixeli, un senzor de mișcare și un hub pentru sistemul de securitate. Poate fi conectat la internet prin intermediul unei conexiuni Ethernet cu fir sau a unei conexiuni Wi-Fi. O baterie care poate dura până la șase ore ar trebui să ajute la funcționarea sistemului dacă este întrerupt curentul. De asemenea, o conexiune 4G opțională poate fi implementată în cazul în care apare o pană de internet, scrie theverge.com.

Soluția de securitate se integrează, de asemenea, și cu produse ale Nest, Ecobee, Philips Hue, LifX și alte dispozitive smart home care folosesc protocoalele wireless Z-Wave și Zigbee.

Sistemul de securitate Iota de la Abode a fost prezentat pentru prima dată în luna ianuarie în cadrul CES. Sistemul se poate conecta la dispozitive de iluminat și încuietori inteligente. În plus promite să funcționeze împreună cu Alexa, Google Assistant și cu HomeKit de la Apple, precizează cnet.com.

Cu ocazia reducerilor din Vinerea Neagră, prețul său original a fost redus de la 329 dolari la 259 dolari și se așteaptă ca distribuția sa să înceapă pe 17 decembrie.

În ianuarie, Abode Systems a redus costul de achiziție al sistemului de securitate pentru acasă pe care îl furnizează și a adăugat noi funcții suplimentare pentru acesta, conform securityportal.ro.

Kit-ul prezentat consta în Abode gateway, un mic senzor pentru ușă sau fereastră, un breloc cheie și un senzor PIR de detecție a mișcării.

Share With: