HomeStiriBusiness & TehnologieHoneywell încorporează inteligența artificială cu ajutorul Intel Vision
honeywell-face-noi-achizitii-care-uimesc

Honeywell încorporează inteligența artificială cu ajutorul Intel Vision

sistemul-de-administrare-al-securitatii-pro-watch-de-la-honeywellHoneywell a semnat un parteneriat pentru a adăuga capacități de inteligență artificială portofoliului său de supraveghere și securitate video, cu ajutorul produselor Intel Vision.

Honeywell a anunțat prima integrare tehnologică de acest fel cu Intel care va activa noi capacități de tipul inteligenței artificiale pe platforma conectată de securitate MAXPRO®. Noua platformă de securitate, care va susține NVR-urile (Network Video Recorder) MAXPRO și sistemele de video management (Video Management Systems – VMS) va încorpora produsele Intel® Vision care permit o analiză avansată, folosirea deep learning și a recunoașterii faciale. Aceste soluții de securitate mult îmbunătățite vor duce la reducerea costurilor și a pierderii timpului prin reducerea semnificativă a alarmelor false și prin faptul că îndeplinește regulile impuse de legislație, precum respectarea General Data Protection Regulation (GDPR) prin anonimizarea identității, scrie ecnmag.com.

Integrarea produselor Intel Vision cu NVR-urile și VMS-ul MAXPRO va rezulta în soluții care îmbunătățesc securitatea locației și productivitatea operatorului. Aceste produse integrate, personalizabile vor accelera timpul de procesare al fiecărei înregistrări video și va crește numărul de camere care pot transmite imagini în timp real printr-un singur dispozitiv. Adopția produselor Intel® Vision Accelerator Design va furniza ofertelor de securitate Honeywell capacități avansate ce folosesc inteligența artificială cu eficiență de procesare, permițând analizarea imaginilor video cu o acuratețe îmbunătățită a detecției.

Evoluția tehnologiei de securitate și supraveghere a dus la creșterea cererii de imagini și video-uri de înaltă rezoluție oferite de camerele IP. Se estimează ca piața globală de supraveghere video să depășească 68 de miliarde de dolari până în 2023. În același timp, tehnologia folosită pentru a procesa cum trebuie valul de informații video a rămas în urmă. Utilizatorii finali cer soluții care să combine securitatea pentru clădiri cu cea a sistemelor IT pentru a trece proba, scrie geospatialworld.net.

Asigurarea securității clădirilor comerciale și a siguranței celor din interiorul acestora a fost întotdeauna prioritatea principală a Honeywell”, a declarat Pete Lau, Președinte, Commercial Security, Honeywell. „Cu tehnologii emergente cum ar fi analiza (video), recunoașterea facială și deep learning, Honeywell și Intel conectează clădiri și protejează oamenii ca niciodată până acum.

Dincolo de integrarea software și hardware, parteneriatul va facilita și distribuția setului de instrumente OpenVINO al Intel, care urmărește rapid dezvoltarea viziunii computerului și a deducției deep learning în cadrul aplicațiilor care implică viziunea computerului. Prin intermediul setului de instrumente, utilizatorii finali pot accelera performanța viziunii computerului, pot scurta dezvoltarea soluțiilor de viziune și pot eficientiza deducția și implementarea deep learning.

De asemenea, Honeywell a anunțat că se va alătura Intel IoT Solutions Alliance (ISA) și că va participa la Intel IoT RFP Ready Kits. ISA este o organizație globală alcătuită din peste 250 de companii care activează în domeniul tehnologiei și se dedică dezvoltării de soluții IoT scalabile. Intel IoT RFP Ready Kits sunt oferte tehnologice axate pe rezolvarea unor probleme ale pieței, au fost implementate și testate în domeniu și vin la pachet cu toate componentele necesare: software, hardware și suport.

Share With: