HomeStiriBusiness & TehnologieHID Global și-a extins platforma care permite oferirea de programe de idientificare pe mobil

HID Global și-a extins platforma care permite oferirea de programe de idientificare pe mobil

HID Global și-a extins platforma HID goID pentru ca guvernele să poată oferi mai ușor programe de identificare pe mobil pentru cetățeni.

HID Global, lider în domeniul soluțiilor de identificare de încredere, și-a extins platforma HID goID pentru ca guvernele să poată oferi mai ușor identități pentru telefonul mobil pentru cetățenii de la mai multe agenții autorizate să le emită. Platforma este acum disponibilă ca un serviciu cloud al unui pachet HID sau ca o nouă ofertă pentru o anumită țară operată local cu suportul echipelor HID. Noua goID Gateway administrează furnizarea de noi identități mobile criptate în întregime de la centrul de emitere la telefoanele cetățenilor, asigurând confidențialitatea tuturor informațiilor personale, precizează HID Global.

Guvernele pot alege să folosească sistemul de furnizare de identități mobile criptate end-to-end al HID sau să investească în propriul serviciu de furnizare de astfel de identități care să fie găzduit în cloud sau local, spunea Rob Haslam, Vicepreședinte Worldwide Sales, Citizen ID, al HID Global.
goID Gateway a fost adăugată recent la soluția ePassport a HID Global este folosită de guvernul din Tanzania pentru a permite emiterea de pașapoarte electronice mobile pentru smartphone-urile folosite de cetățeni în cazul în care pașapoartele fizice au fost furate sau pierdute în altă țară.

Platforma goID a fost creată pentru a emite documente de identitate sigure pentru telefoanele mobile ale cetățenilor. Criptarea end-to-end asigură confidențialitatea completă a informațiilor personale pentru a proteja entitatea care le emite, cetățenii și furnizorul acestui serviciu, în timp ce permite furnizarea, actualizarea și revocarea lor sigură pe telefoanele mobile.

Share With: