HomeStiriBusiness & TehnologieGuardian Alarm a lansat servicii de monitorizare video în timp real în SUA
Guardian Alarm a lansat servicii de monitorizare video în timp real în SUA

Guardian Alarm a lansat servicii de monitorizare video în timp real în SUA

Guardian Alarm a lansat servicii de monitorizare video în timp real în SUAGuardian Alarm, o companie de securitate privată din SUA, a lansat Virtual Guardian, un program de securitate care susține folosirea de imagini video monitorizate de la distanță.

Despre Guardian Alarm se spune că ar fi una dintre cele mai mari firme de securitate privată din SUA. În luna martie, compania a lansat Virtual Guardian, un program de securitate complex care susține imaginile video monitorizate de la distanță și tehnologia audio pentru a îmbunătății sistemele de securitate din diferite locații, conform securitysales.com.

Serviciul de securitate virtuală este o soluție îmbunătățită pentru companiile care necesită suport suplimentar în cadrul serviciilor de securitate tradiționale.

Cu tehnologie inteligentă și camere smart, Virtual Guardian oferă o acoperire de 360 de grade pentru a ajuta la identificare problemelor de securitate de la primul semn, conform companiei.

Când personalul de securitate al unei companii are nevoie de ochi și urechi suplimentare pentru a se asigura că oamenii și proprietatea sunt protejate, capacitățile video și audio ale Virtual Guardian oferă suportul de securitate în timp real de care au nevoie”, spune Jason Tague, director de dezvoltare a afacerii la Guardian Alarm. „Un agent de securitate poate vedea amenințările de securitate de unde se află, dar acoperirea 360 de grade pe care o oferim le poate vedea pe toate. Suntem cu adevărat o extensie a echipei de securitate a clientului lucrând împreună cu ei în fiecare zi.

Virtual Guardian se poate dovedi folositor și în prevenția pierderilor, păstrarea angajaților și în alte zone care presupun îmbunătățirea operațiunilor, conform securitysystemsnews.com.

Operatorii companiei sunt foarte bine pregătiți pentru a înțelege comportamentele pentru fiecare proprietate în parte și folosesc analiza video pentru a stabili nivelul amenințărilor. Operatorii realizează tururi vizuale proactive ale proprietății. Virtual Guardian poate oferi și avertismente sonore imediate și de prevenire.

Programul Virtual Guardian se folosește de o experiență de mai bine de 15 ani a Guardian Alarm în monitorizarea video, parteneriate și tehnologie smart pentru îmbunătățirea celor mai bune practici din industrie.

Tague a explicat că Guardian Alarm oferă un nivel de securitate suplimentar care le permite companiilor „să aibă o soluție de securitate mai robustă fără să fie nevoie să folosească resurse suplimentare.

Virtual Guardian permite companiilor să realizeze audit-uri video ale activității pentru a crește respectarea practicilor de către angajați. Companiile pot folosi Virtual Guardian și pentru a optimiza productivitatea afaceri și îmbunătății rezultatele.

Share With: