HomeStiriBusiness & TehnologieDispozitivele smart home au un impact asupra celor de securitate pentru acasă
smart

Dispozitivele smart home au un impact asupra celor de securitate pentru acasă

smartUn nou raport relevă o creștere a vânzărilor de dispozitive inteligente pentru acasă la nivel mondial și faptul că aceste dispozitive stau la baza adoptării monitorizării securității.

Conform unui nou raport de la ABI Research, vânzările de dispozitive smart home vor ajunge la 252 de milioane de unități până la sfârșitul lui 2018, cu 55% mai mult decât în 2017. Firma de cercetare a spus că această creștere an de an a numărului de dispozitive este doar începutul. 467 de milioane de dispozitive smart home vor fi vândute în 2023, scrie securityinfowatch.com.

„Acum, mai mult de 70 de milioane de case din lumea întreagă au unul sau mai multe dispozitive smart”, spune Jonathan Collins, director de cercetare al ABI Research. „Aceste dispozitive și adoptarea lor continuă sunt un capăt de pod pentru jucători de pe piața smart home pentru a se poziționa ca parteneri importanți pentru noile servicii pentru acasă și, în schimb, să obțină venituri din investițiile în smart home.”

Industria de securitate rezidențială a fost afectată de noile companii care au intrat pe piața smart home. Spre exemplu, Nest de la Google a creat un parteneriat cu Monitronics/Brinks pentru a oferi o monitorizare a securității, iar Samsung a anunțat un parteneriat asemănător cu ADT pentru SmartThings. Deși serviciile de monitorizare a securității au fost un punct de plecare pentru adoptarea pe scară mai largă a dispozitivelor smart home, în special în SUA, ABI spune că smart home acum poate atrage noi abonați pentru monitorizarea securității.

În ultimul an, aparatele inteligente au început să ocupe importanță. În 2018, vânzările de aparate inteligente va ajunge la mai mult de 15 milioane de aparate vândute în lumea întreagă, mai mult decât dublul anului trecut. Producătorii de aparate inteligente caută să se plaseze pe o poziție importantă, scrie connect007.com.

Printre companiile importante, producătoare de dispozitive inteligente, se numără Amazon, Apple, Google și Samsung. Aceste companii și altele din domeniul smart home vor căuta să atragă clienți în acest domeniu, potrivit lui Collins.

Share With: