HomeStiriBusiness & TehnologieDahua a lansat o nouă cameră numită StereoVision care poate număra persoane
Dahua a lansat o nouă cameră numită StereoVision care poate număra persoane

Dahua a lansat o nouă cameră numită StereoVision care poate număra persoane

Dahua a lansat o nouă cameră numită StereoVision care poate număra persoaneDahua Technology a anunțat lansarea unei noi camere, numite StereoVision, care poate număra persoanele folosind inteligența artificială.

Dahua Technology a anunțat lansarea unei noi camere, numite StereoVision, care are doi senzori de 3MP și numărarea persoanelor care încoprporează inteligența artificială. Camera folosește o tehnologie avansată de procesare a imaginii pentru o percepție îmbunătățită a adâncimii pentru a număra persoanele cu o acuratețe de 98%, scrie bbg.life.

Poziționarea apropiată, una lângă alta, a lentilelor camerei permite fiecărui senzor să capteze o imagine a aceleași zone din unghiuri puțin diferite, rezultând într-o percepție mai mare a adâncimii. Apoi, camera combină numărarea persoanelor în timp real și analiza comportamentului cu imaginile video. Prin unificarea supravegherii video cu capacitățile operaționale într-un singur dispozitiv, camera ajută utilizatorii să ia mai multe decizii referitoare la operațiunile de business mai eficient.

Magazinele, muzeele, arenele sportive și alte zone în care inteligența artificială poate fi folosită pentru a ține evidența numărului de persoane pot profita de pe urma StereoVision. Camera poate monitoriza capacitatea pe timpul desfășurării evenimentelor aglomerate, poate trimite o alertă când cozile la intrare sau la ieșire devin prea lungi și pot ajuta la reducerea numărului de persoane care hoinăresc prin anunțarea utilizatorilor când vizitatorii sunt inactivi pentru o anumită perioadă de timp. Pe lângă numărarea persoanelor care intră și ies dintr-o locație, camera se poate integra cu ușurință cu alte camere care numără persoane pentru a da utilizatorilor o mai bună înțelegere a modului în care oamenii se deplasează printr-o zonă.

Camera poate și să analizeze informații pentru a îmbunătății numărul de clienți care vizitează magazinul, precum numărarea persoanelor care trec de magazin și compararea acestor informații cu numărul de vânzări generate, scrie securityinfowatch.com.

Alte funcții ale camerei sunt: microfon integrat, slot pentru card SD pentru stocarea imaginilor video pe dispozitiv și Smart H.265+ codec, dezvoltat de Dahua, care economisește până la 90% din spațiul de stocare și lățimea de bandă în comparație cu compresia H.264. Camera poate filma și în condiții de lumină redusă de până la 0,009 lucși, include wide dynamic range și infraroșu Smart IR care iluminează la o distanță de până la 10 metri pentru a asigura o performanță de încredere în condiții de iluminare scăzută, contrast scăzut și scene cu prea multă lumină.

Share With: