HomeStiriBusiness & TehnologieCele mai noi inovații IDIS la ISC West 2019
Cele mai noi inovații IDIS la ISC West 2019

Cele mai noi inovații IDIS la ISC West 2019

Cele mai noi inovații IDIS la ISC West 2019 Prezentă pentru a cincea oară la ISC West, IDIS va prezenta cele mai noi inovații pentru supravegherea video, prezentând și soluții pentru sectorul financiar și retail.

IDIS va celebra cinci ani la expoziția internațională pe teme de securitate ISC West, care va avea loc în perioada 10-12 aprilie 2019, în Las Vegas, printr-o expoziție cuprinzătoare a IDIS Total Surveillance Solution. Cu această ocazie, producătorul sud coreean a pus accentul pe securitate cibernetică, analiză deep learning și recunoaștere facială și soluții pentru sectorul bancar și retail; și o trecere în revistă a celor mai noi tehnologii lansate de IDIS, scrie securityinfowatch.com.

IDIS a fost fondată în 1997 de experți în informatică și inteligență artificială. compania a crescut pentru a deveni cel mai mare producător de tehnologie de supraveghere video din Coreea de Sud și un lider al inovațiilor din această industrie, ancorată de produsul de top DirectIP. DirectIP este o soluție care într-adevăr funcționează conform conceptului plug-and-play, eliminând complexitatea instalării și operării unei rețele de sisteme de supraveghere și se extinde prin intermediul software-ului IDIS Solution Suite și analizei realizate cu ajutorul Deep Learning Engine.

Cele mai noi inovații ale companiei includ inovații în domeniul securității cibernetice, ale analizei video și supravegherii video. În ceea ce privește securitatea cibernetică, aceasta include criptare la nivel de dispozitiv și IDIS Chained Fingerprint, care verifică integritatea amprentelor pentru a preveni încercările de fraudare a autentificării prin intermediul amprentei. IDIS Deep Learning Analytics este susținută de IDIS Deep Learning Engine, care include o componentă hardware care folosește o placă video NVDIA GTZ1060 GPU, și o funcție de căutare inteligentă, care permite căutarea pe baza culorii, obiectului și numărului; și o nouă tehnologie de urmărire a feței. Camerele DirectIP™ 12MP Panomorph și Compact cu lentile fisheye folosesc o tehnologie de dewarping de top a companiei.

De asemenea, IDIS a participat și la Intersec 2019, care a avut loc în perioada 20-21 ianuarie în Dubai. Conform lui Harry Kwon, General Manager al IDIS pentru Orientul Mijlociu și Africa, spunea că Orientul Mijlociu mai ales este o piață importantă pentru companie, conform sourcesecurity.com.

Asta se datorează convergenței unor factori inclusiv cererea puternică a unei eficiențe operaționale mai mari și o scădere a costurilor combinată cu nevoia de conformitatea cu standarde mai riguroase care au jurisdicție în regiune.

Sectorul a avansat cu siguranță în ultimele 18 luni, atât în ceea ce privește la ce se așteaptă utilizatorii de la sistemele video cât și în ceea ce privește ceea ce integratorii pot oferi”, valoarea este importantă, adaugă Kwon, dar există și o clară înțelegere despre locul de unde vine valoarea: de la sisteme ușor de instalat, securizate, care au nevoie de puțină mentenanță și oferă mai multe funcții – inclusiv inteligența artificială, automatizarea și analiza – permițând utilizatorilor să obțină eficiență operațională pe toată durata de viață a sistemelor lor.

Share With: