HomeStiriBusiness & TehnologieCamera Illustra Flex IR PTZ de la Johnson Controls

Camera Illustra Flex IR PTZ de la Johnson Controls

Johnson Controls a dezvoltat o nouă cameră, numită Illustra IR PTZ, cu puternice capacități de control și mărire a imaginii pentru a fi folosită în cele mai dificile condiții de iluminat.

Camerele Illustra Flex IR PTZ pentru interior și exterior au un zoom optic de 30x și un zoom digital de 12x pentru observarea eficientă a detaliilor aflate la o depărtare de până la 300 de metri. Puternicul bec cu infraroșu al modelului pentru exterior permite iluminarea pe timp de noapte până la 150 de metri depărtare, scrie securityinfowatch.com.

Design-ul este rezistent la încercările de vandalizare și permite izolarea completă a camerei de mediul aflat la exterior. Flex IR PTZ maximizează calitatea imaginilor video indiferent de unghiul folosit de cameră.

Tehnologia IntelliZip, folosită de Illustra, oferă o administrare a lățimii de bandă pentru compresiile H.264 și H.265. Această tehnologie integrată monitorizează și optimizează în continuu parametrii de redare a imaginilor pentru a se potrivi nivelului de activitate din fața câmpului vizual al camerei care ar echilibra cerințele de stocare când transmite imagini cu o rezoluție 4K, scrie securitysales.com.

Flex IR folosește și tehnologia wide dynamic range, pe lângă faptul că respectă standardele de securitate ale programului de securitate al Tyco Cyber Protection Product.

În plus, camera care operează la exterior poate funcționa și la temperaturi de minus 40 de grade Celsius. Camera dispune de alerte pentru detecția mișcării, respectă standardul IP66 pentru protecția împotriva apei și prafului și este conformă cu Profile S de la ONVIF.

Share With: