HomeStiriBusiness & TehnologieCamera de supraveghere care se îmbunătățește cu cât este folosită mai mult

Camera de supraveghere care se îmbunătățește cu cât este folosită mai mult

O nouă companie a creat o cameră de supraveghere video care folosește inteligența artificială pentru a deveni din ce în ce mai inteligentă pe măsură ce este folosită mai mult.

Compania Rhombus Systems vrea să schimbe modul în care sistemele de supraveghere video operează. Compania specializată în supraveghere video a creat Rhombus R1, o cameră de securitate care funcționează cu ajutorul inteligenței artificiale. Camera ar putea învăța să alerteze utilizatorii când o persoană necunoscută se apropie, scrie securitysales.com.

Garrett Larsson, CEO și co-fondator al Rhombus Systems spune: „Prin combinarea inteligenței artificiale și a viziunii computerului, putem oferi un sistem de supraveghere video altfel decât oricare altul. Organizațiile și afacerile moderne vor o tehnologie mai bună, și sistemul nostru simbolizează primul pas, și angajamentul nostru, în oferirea soluțiilor de ultimă generație pentru o mai bună înțelegere și protecție a spațiului nostru.”

Rhombus spune că utilizatorii pot oferi încredere sau genera alerte pentru anumite fețe, oferind posibilitatea de a detecta preventiv potențialele amenințări. sistemul poate și să numere și să înregistreze numărul de persoane unice, să măsoare traficul și să adune informații cantitative pentru a ajuta companiile să înțeleagă cum le este utilizat spațiul.

Rhombus spune că întregul sistem poate fi administrat din cloud, permițând utilizatorilor să acceseze sistemul, în mod sigur, de pe orice computer sau dispozitiv mobil. Compania oferă o criptare end-to-end și actualizări firmware automate. De asemenea, sistemul poate fi integrat cu sistemul IT al companiei, cu aplicații precum single sign-on (SSO), Office 365 și Slack.

Garrett Larsson s-a specializat în securitatea dispozitivelor mobile, folosind cloud-ul pentru a detecta amenințările și pentru a proteja informațiile companiei. El a lucrat înainte la Mojave Networks (pe care a fondat-o în 2011). compania a fost preluată în 2014 de Sophos, o companie de securitate cibernetică din Marea Britanie, scrie comstocksmag.com.

„Am văzut multe companii IT mutându-și toate sistemele în cloud,” spune Larsson. El și-a dat seama că mutarea în cloud este necesară și pentru sectorul de securitate. În 2016 a creat startup-ul Rhombus Systems deoarece crede că camerele de securitate ar trebui să fie ușor de utilizat, necostisitoare și -cel mai mult- inteligente. Sediul companiei a fost stabilit în Sacramento, SUA.

Share With: