HomeStiriBusiness & TehnologieBriefCam lansează o nouă versiune a software-ului de analiza video

BriefCam lansează o nouă versiune a software-ului de analiza video

BriefCam, furnizorul software-ului Video Synopsis și soluții deep learning, a anunțat luna aceasta lansarea versiunii v5.3 a platformei de analiză video.

BriefCam v5.3 vine cu noi capacități pentru trei dintre soluțiile platformei integrate armonios, oferind o abordare puternică și inovativă pentru a face posibilă căutarea conținutului din imaginile video, scrie securityinfowatch.com.

v5.3 a BriefCam își extinde capacitățile de alertare, căutare și analiză cantitativă pentru recunoașterea facială foarte exactă.

Susținută de rețele neuronale moderne antrenate cu ajutorul unor informații diverse pentru a fi foarte exactă în potrivirea fețelor, recunoașterea facială a noii versiuni ajută la optimizarea investigațiilor care au loc după producerea evenimentului, susține schimbări rapide în funcție de situație și obține mai multe informații operaționale pentru luarea de decizii informate.

BriefCam a demonstrat noile capacități ale platformei v5.3 la ISC East 2018, care a avut loc luna aceasta în New York.

La începutul lunii mai a acestui an, Canon a anunțat achiziția furnizorului de software de analiză video din Israel, BriefCam, conform securityportal.ro.

Adăugarea BriefCam la portofoliul Canon de produse destinate rețelei de supraveghere video completează achizițiile anterioare ale Canon Group, care includ AXIS Communications și Milestone Systems, cu o soluție inovativă de analiză video a conținutului.

BriefCam a fost fondată în 2007 de profesorul Shmuel Peleg, Gideon Ben-Zvi și Yaron Caspi pe baza tehnologiei de sumar video dezvoltată de Universitatea Ebraică din Ierusalim. Această tehnologie transformă imaginile video în informații de la care se poate acționa. Compania are sucursale în Massachusetts, Connecticut și Singapore.

Produsele premiate ale BriefCam au fost folosite în lumea întreagă în locuri precum Statuia Libertății și Olimpiada din 2016 din Rio de Janeiro.

Share With: