HomeStiriBusiness & TehnologieBodyGuardz lansează dispozitive de securitate portabile pentru acasă
BodyGuardz lansează dispozitive de securitate portabile pentru acasă

BodyGuardz lansează dispozitive de securitate portabile pentru acasă

BodyGuardz lansează dispozitive de securitate portabile pentru acasăBodyGuardz lansează dispozitive de securitate portabile pentru o casă inteligentă, create pentru chiriași sau pentru cei care călătoresc mult.

BodyGuardz a lansat o serie de produse de securitate smart home intuitive. Compania este cunoscută mai mult pentru husele de telefon rezistente decât pentru dispozitive pe bază de tehnologie. BodyGuardz se extinde pe piața smart home cu o nouă serie de produse create pentru a îmbunătății securitate. Ideea este de a simplifica securitatea casei pentru utilizatorii care nu se simt confortabil cu setarea casei inteligente, precum și pentru cei care vor să integreze noi produse într-o gamă smart home deja existentă, scrie digitaltrends.com.

Gama de produse smart a BodyGuardz începe cu trei dispozitive de bază, toate pot lucra împreună pentru a îmbunătății securitatea casei. Acestea includ o cameră de securitate portabilă, o cameră portabilă care se poate prinde pe ușă și o unitate de urgență portabilă care poate îndeplini mai multe funcții.

Aceste produse au fost create pentru a umple un anumit gol de pe piața de securitate smart home pentru chiriași și alții care preferă dispozitive portabile acasă și pe drum, scrie restechtoday.com.

„Am adoptat o abordare inovatoare a produselor inteligente pentru acasă care oferă aceeași liniște sufletească oferită de produsele existente în acest spațiu, cu un plus de comoditate și portabilitate pe care consumatorii le caută în prezent”, a declarat Kirk Feller, CEO al BodyGuardz. „Portabilitatea și flexibilitatea sunt esențiale pentru consumatorii de astăzi și suntem încântați să facem această categorie accesibilă unei demografii cu totul noi de chiriași și călători.

Camera portabilă de securitate cu unghi de 360 de grade este alimentată de o baterie reîncărcabilă. Un cablu de încărcare USB sunt integrate pentru a stoca și seta camera cu ușurință oriunde. Înregistrările sunt salvate automat în cloud cu opțiuni de mărire a spațiului de stocare.

Camera duală pentru ușă are două camere de securitate într-una singură, oferind o acoperire completă a ambelor părți ale ușii. A fost creată pentru a oferi aceeași protecție ca o sonerie video fără instalarea permanentă și este universală pentru majoritatea ușilor. Accesul de la distanță la imaginile video este disponibil din aplicație, permițând interacționarea cu vizitatorii chiar și când utilizatorul nu este acasă.

Hub-ul portabil avertizează cu privire la potențialele evenimente ce au loc în apropierea locuinței, conectându-se la servicii de alertă naționale pentru vreme. Acesta mai poate fi folosit și ca lanternă în caz de pană de curent, alarmă de 90 de decibeli care poate fi declanșată de butonul de panică, baterie pentru situațiile de urgență și altele.

Share With: