HomeStiriBusiness & TehnologieAplicația Wayfinding pentru pacienți și vizitatori este îmbunătățită de HID Global și Phunware

Aplicația Wayfinding pentru pacienți și vizitatori este îmbunătățită de HID Global și Phunware

HID Global și Phunware colaborează pentru a permite instituțiilor de sănătate să implementeze tehnologii standardizate care să ofere o mai bună experiență pentru vizitatori.

HID Global, lider global de soluții de identificare de încredere, și Phunware, o companie care oferă o platformă cloud pentru dispozitive mobile, integrată în întregime, și-au anunțat colaborarea pentru a îmbunătății experiența pacienților și vizitatorilor din spitale care folosesc Wayfinding pe telefonul mobil pentru a nu se rătăci. Wayfinding este un ghid de navigare la interior care explică pas cu pas cum se poate ajunge la destinația dorită, se precizează într-un comunicat al hidglobal.com.

Phunware și HID rezolvă nevoia instituțiilor de sănătate de a implementa tehnologii standardizate care să ofere un mod mai bune de a ajunge la destinație și o experiență mai bună pentru vizitatori în spital, în întregul campus și chiar în parcare.

Platforma de activare a soluțiilor IoT pentru sistemul de sănătate a HID simplifică livrarea unei localizări în timp real a angajaților, pacienților și dispozitivelor clinicilor de sănătate. Platforma este activată de Bluvision, care face parte din HID Global.

Rom Eizenberg, vicepreședinte de vânzări în cadrul Bluvision al HID Global spune că Wayfinding este încă o aplicație care este integrată în soluțiile IoT ale HID destinate sectorului de sănătate pentru a face mai ușoară administrarea cererii în creștere de experiențe automate și eficiente.

Platforma Multiscreen-as-a-Service (MaaS™) a Phunware oferă și ea moduri de a ajunge la destinație, informații și altele la nivel de întreprindere pentru piețe precum cea de retail, rezidențială, turism, media, divertisment și nu numai.

Share With: