HomeStiriBusiness & TehnologieAcademy of Security Sciences din Estonia a inaugurat o nouă clădire

Academy of Security Sciences din Estonia a inaugurat o nouă clădire

Foto: Maris Tomba

Nordecon, o firmă de construcții estoniană, a construit o nouă clădire de studiu pentru Academy of Security Sciences în Tallinn, Kase Street 61.

Clădirea construită din beton și sticlă depășește 12.000 de metri pătrați în întindere, este de trei ori mai economică decât vechea clădire de studii și oferă un mediu modern și funcțional pentru educația internă din domeniul securității. Inaugurarea clădirii a avut loc pe 22 februarie 2019, conform baltictimes.com.

Aproape toate Universitățile estoniene au o nouă clădire sau mai multe; posibilitățile Academy of Security Sciences care aștepta de mult timp să aibă o nouă casă pentru a oferi o educație de securitate internă mult mai calitativă și cu mai multe fațete se îmbunătățesc semnificativ”, a spus Gerd Müller, Director al Consiliului director al Nordecon AS.

Müller a mai spus că Academy of Security Sciences este foarte mare, fiind alcătuită din mai multe părți cu diverse funcții care iau în considerare funcțiile speciale ale educației oferite în Academie. Cadeții care aleg să studieze la această Academie au în sfârșit oportunitatea de a avea acces la o educație care îndeplinește cerințele secolului 21.

Noua clădire a Academiei care pregătește forțele de ordine al Estoniei folosește tehnologie de ultimă generație și are diverse săli și laboratoare echipate special pentru o bună pregătire a cadeților.

Clădirea include o bibliotecă, o sală de spectacole cu 230 de locuri, un poligon de tragere situat în interior, simulator al mediului din închisoare și alte camere pentru studiul unor subiecte specifice, precizează news.err.ee.

Academy of Security Sciences (care în estoniană este numită Sisekaitseakadeemia) a fost înființată în 1992. Este o instituție de stat care oferă o educație profesională civililor, în principal în zona legată de ministerul de interne.

Academia pregătește persoane care vor să se înroleze în poliție și paza granițelor, în misiuni de salvare, în sistemul penitenciar și în paza punctelor de tranzit ale frontierelor.

Share With: